Hvordan lage en maske Spandex

 Noen av de største tegneseriefigurer og filmer bære en spandex maske av noe slag. Avhengig av personligheten til characterâ € ™, kan masken være full av lyse farger, eller det kunne mørkt og mystisk. Hvis du ønsker å forvandle seg til en superhelt for en Halloween fest, kan det ta litt prep arbeid. Når du har opprettet eller kjøpe drakt, er masken en må-ha. Noen ganger kan finne en maske er vanskelig fordi noen kan være ubehagelig eller gjøre det vanskelig å se.

 Ting du trenger

 Winter ski maske

 Målebånd

 Saks

 Symaskin

 Wire

 Fabric Marker

 Fabric Maleri

 Børster

 Instruksjoner

 Kjøp en ski maske i vinter. Legg merke til de områdene der masken er sydd. Cutting masken i to, skiller foran bakfra. Bruk foran ski maske som en mal for din superhelt maske.

 Bestem superhelt du ønsker å være. Populære maskerte tegn inkluderer Spiderman, Captain America og Venom Flash.

 Mål hodet og merk målingen. Legg til to inches til denne målingen, deretter dividere med to; du har nå det endelige tiltaket.

 Klipp to stykker matchende spandex å tilsvare den første målingen av hodet til trinn 3. Bredden på dette rommet bør være den siste målingen fra trinn 3.

 Bruk en saks til å gjøre spandex avrundet deler på toppen, men flatt på bunnen og sidene.

 Plasser delene, slik at de flate og avrundede kanter er vendt mot hverandre. Bruk av en kvart tomme skrittet topp og sidestykker, sy bitene sammen. Selv om bunnen av masken forblir åpen, hem den nederste kanten, slik at du får en profesjonell finish.

 Plot hull til øyne og munn hull av superhelt maske valgt på spandex med en tekstiltusj. Bruk saks til å klippe hull i masken.

 Bruk tekstilmaling til å pynte maske for å matche din superhelt valgt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha