Hvordan lage en modell Grocery

 Siden så mange prosjekter og miniatyr dukkehus produkter er sentrert rundt etableringen og innsamling av sensitive matvarer, er en modell matbutikk et naturlig valg for en miniatyr entusiast med interesse for et bredt utvalg av spiselige produkter leker. Bygge en grunnleggende struktur av dagligvarebutikk for å tjene som en støtte for visning av disse varene, hvis du velger en moderne eller gammel stil.

 Instruksjoner

 Velg en æra for dagligvarer. Dette vil påvirke den enkle lagring med mat i miniatyr; mange kommersielt solgt miniatyr dukkehus er modellert etter den gamle timey, de første produktene i det 20. århundre. Men det er enkelt å bygge ditt eget, moderne merkevare produkter ved å skanne eller Fotografering pakker fra ditt eget kjøkken, miniatyr print og vend dem inn i små pakker.

 Skisser en layout av butikken. Basert på en ekte matbutikk med elementer organisert etter type: kjøtt, meieriprodukter og ulike deler av pakket mat. Med mindre du vil at denne modellen for å være en stor bedrift, med en liten by "landhandel" design at aksjer bare de nødvendige minimums elementer.

 Gjøre bygningen. For en grunnleggende modell, kan du bruke en pappeske eller en trekasse. Skjær den ene siden for full tilgang og male veggene og gulvet er hvit eller krembase slik at den ser ut som innsiden av en bygning. Male bilen gulvet for å se ut som fliser ved å male en svart og hvit sjakkbrett.

 Legg hyller til din modell. Rett inn tre vegger med hyller limt maling-stirring pinner på sine kanter. Kjøpe dukkehus hyller for sentrale rader med hyller, eller bygge ditt eget kort tag eller håndverket skum.

 Fyll hyllene med miniatyr mat. Kjøp objekter miniatyr hobbybutikk ganger eller modellere din egen fra papp og polymer leire.

 Lag en miniatyr kassen. Skjær bunnen av en tørr mat boks og dekke den med et lag med lim og papir, deretter male å se ut som en tredemølle eller mot. Lim på plass opp ned.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha