Hvordan lage en monogram i Microsoft Word

 Et monogram er en dekorativ design som bruker tre initialene til en person. Den siste opprinnelige navnet er vanligvis den største, sentrale brev, og er omgitt på hver side med initialene til første og mellomnavn. Monogrammer kan brukes til å dekorere klær, plagg, tote poser, personlige eller andre stasjonære eller husholdningsbruk. Lær hvordan du oppretter en attraktiv monogram i Microsoft Word som kan brukes til en rekke formål.

 Instruksjoner

 Åpne et nytt dokument i Word. Velg justeringen av sentrum av teksten.

 Velg en passende font for monogram bokstaver. Et monogram er vanligvis en fancy skrift eller skript i stedet for en blokk eller fet, men politiet kan være den stilen du ønsker.

 Skriv inn tre bokstaver monogram, som starter med den første fornavn, etterfulgt av den første-etternavn og mellomnavn innledende av navnet.

 Velg fornavn og initial til den største skriftstørrelse. En anbefalt størrelse kan være en størrelse på 48 poeng. Velg etternavn innledende og gjøre skriftstørrelsen omtrent dobbelt så stort som det første navnet først. Velg navnet på første medium og gjøre størrelsen på den samme skriftstørrelsen som fornavnet først.

 Klikk "Save" for å lagre det nye dokumentet til harddisken.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha