Hvordan lage en motorsykkel rase uten batteri

 Motorsykkel normalt bruker et batteri til å drive startmotoren, som slår sveiv for å starte motoren. Batteriet er også drivkraften opprinnelig lys inntil generatoren kan ta over. I en krisesituasjon hvor batteriet mangler eller er defekt, kan sykkelen startes med et trykk eller en rullende start. Når motoren har nok fart til å starte på egen hånd, dynamo gir nok strøm til å tenne stearinlys og slå av motoren.

 Instruksjoner

 Slå tenningen av motorsykkelen på bruk av nøkkelen. Ingenting vil skje umiddelbart, fordi det ikke er strøm fra batteriet, men kontakten skal være på sykkelen for å starte. Sett giret i første gir, og holde clutchen før.

 Skyv motorsykkel, eller på annen måte la den rulle nedover, inntil et utbrudd av flere miles per time ble oppnådd. Når bakhjulet sitter beveger seg raskt pop clutchen. Hjulet vil begynne å spinne motoren, starter motoren.

 Kjøring sykkelen som vanlig. Så lenge sykkelen er i bevegelse, frikoplingshendel, er det liten risiko for død av motoren. Rev motoren litt når motorsykkelen er stoppet fordi generatoren ikke produserer så mye strøm når motoren går på tomgang.

 Hint

 Hvis det er mulig, unngå å bruke elektrisk tilbehør som lys og radioer når som opererer uten batteri.

 En sykkel skal kjøres uten batteri bare når det ikke finnes andre alternativer tilgjengelig. Uten batteri, er det mer sannsynlig at motoren vil dø, forårsaker en mulig sikkerhetsrisiko. Skift ut batteriet så snart som mulig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha