Hvordan lage en papir Beret

 En beret er en myk rund lue som slouches i en vinkel på toppen av hodet til en person. Baskeren er assosiert med Frankrike og klærne bæres av den franske, selv om det er populært over hele verden. Lag en papir beret kan være et håndverk aktivitet for barneskolen fransk klassen, en del av en fransk-themed drakt eller bare en morsom aktivitet for barn og voksne. Opprette et papir beret er ikke vanskelig, siden ingen søm er nødvendig.

 Ting du trenger

 papptallerken

 Bygging papir

 Stiftemaskin

 Hot limpistolen

 Dekorasjoner

 Instruksjoner

  •  1

 Lag en konstruksjon papir pannebånd. Bestem omkretsen av brukerens hode ved å pakke stripe av bygging papir rundt hodet og merking der de to møtes. Skjær en 2-tommers bredbånd merkevare og stifte endene sammen.

 2

 Lime papir plate på de øvre kanter av konstruksjonen papirstrimmelen ved hjelp av varmt lim pistolen. Siden de beste kantene av buen er ganske tynt, bruke en generøs mengde varmt lim. Trim overflødig papir plate, som er en del av papirplaten som henger ut over kanten av rammen, ved hjelp av en saks.

 3

 Dekorere papiret beret med klistremerker, glitter, falske blomster eller andre deler av raketten du kan tenke på. Bruk dekorasjoner som kontrast til fargen på beret. Hvis papiret du brukte er hvit, kan du begynne å dekorere prosessen med å male hele beret eller maling design på beret.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha