Hvordan lage en papir mache Pot

 Kunst papir mache prosjektene er underholdende for barn i alle aldre. papir mache håndverk er også billig å produsere, og de er ganske enkelt og trygt for mindre barn med tilsyn av voksne. Hjelp barnet ditt gjør en papir mache nedbrytbar potten for å plante frø og å utforske kunst og vitenskap sammen. Du kan også male pottene når de er ferdig og gi dem som personlige gaver mødre, lærere, tanter eller mor etter frøene spirer.

 Ting du trenger

 Aviser

 Målebeger

 Mel

 Vann

 Skje

 Salt

 Blomsterpotte

 Mellomstor kjele

 Wooden Spoon

 Bowl

 Vaselin

 Plastfolie

 De flytende tempera maling

 Brush

 Instruksjoner

  •  1

 Mål og hell 4 kopper vann i mellomstor kjele. Spør en voksen sette kjelen på en brenner og skru brenneren kontroll på middels høy varme innstillingen for å bringe vannet til å koke.

 2

 Mål 1 kopp mel og hell det i bollen. Mål 2 kopper vann og tilsett i bollen. Blande mel og vann med en treskje til det ikke er klumper i blandingen.

 3

 Reduser varmen innstillingen på komfyren til "Low". Hell mel og bland vann i pannen og la det småkoke i to til tre minutter. På dette punkt skal det vises blandingen helt glatt.

 4

 Mål 4 c. salt og legge det til

 5

 Avkjøl blandingen i tre timer. Det bør være ved romtemperatur.

 6

 Rip magasiner og aviser i små strimler.

 7

 Spre vaselin rundt den ytre overflaten av potten man velger som mugg. Gni vaselin med fingrene. Hold i enden av plastfilmen mot utsiden av bollen og trekk vikle rundt bollen til filmen begynner å dekke igjen. Husk å dekke bunnen av potten på den måten. Lim noen ekstra casing som veier på innsiden øverste kanten av bollen.

 8

 Coat ene siden av et stykke papir du strimlet tidligere med massen blanding du tilberedes. Trykk på denne siden av arket mot plastfolie over potten og frakk i røren igjen. Fortsatt påføring av papir på hele den ytre overflaten av potten på denne måte, herunder den øverste kant og den nederste. Dekk glasset ved å rotere og overlappende papirstrimler.

 9

 La første strøk tørke papir mache; det vil tørke på kortere tid hvis du plasserer den i solen. Legg neste lag av papir mache ved å følge instruksjonene fra forrige trinn og la tørke. Påfør det siste laget og la det tørke ved å følge trinnene på nytt. Vask børsten håret i varmt vann.

 10

 Skriv inn plastfolie på toppen innsiden kanten av potten. Skyv opp plastfilmen langsomt og forsiktig. Trekk plastfolie på papiret mache potten.

 11

 Pynt glassene med tempura maling og pensel.

 Hint

 tempera malerier er basert egg. Hvis du eller barnet ditt har en kjent allergi mot egg, prøve å bruke fingermaling som et alternativ.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha