Hvordan lage en papp totem

 Totem polene har stiliserte dyr og figurer som er knyttet historier om familier, enkeltpersoner og samfunnet som helhet. Totems ble tradisjonelt skåret i de høyeste trærne i verden, kysten redwood. De var vanligvis mellom 60 og 80 fot høy, selv om noen eksepsjonelle polene kan bli funnet i området 100-173 fot. En totem båt kan gjøres ved hjelp av et stykke papp rør rundet som finnes på innsiden av innpakningspapir.

 Ting du trenger

 Papp

 Paint

 Paper

 Blyant

 Strip

 Instruksjoner

 Legg ut din stykke papp på et flatt underlag. Noen papprør faktisk rullet plater og ark kan holdes. Ellers, kuttet opp en side. Plassere tunge gjenstander på hjørnene for å holde den flate papp for enkel tegning og maling.

 Beregne høyden på enkelte deler av din totem ved å dele høyden på boksen med antall seksjoner du ønsker. Bruk en blyant til å merke deler diskret eller har deler skiller seg ut ved å bruke en svart sprittusj.

 Tegn dine dyr og figurer på papp. Hvis du bruker et stykke papir først, eller ha et mønster, overføre bildet på papp. Gni siden av pennespissen på hele baksiden av fotografiet til den er helt skyggelagt. Snu papiret og legg det på papp til stedet du vil ha bildet, med den siden i skyggen ned. Tegn ditt bilde. Trykk hardt med blyant eller penn for å overføre ledelsen fra baksiden av papiret til papp. Løft forsiktig papiret opp. En kopi av bildet skal være på papp.

 Male dyr eller figurer. Skjær ut øynene eller biter av papp nebb til å feste på totem skåret utseende. Hvis du legger bitene på totem pole, male dem først og gi tid til å tørke før stikker dem på.

 Skjær spor for vendt vinger av fugler med en kniv. Sporene må være rett overfor hverandre. De bør være akkurat lenge nok og bred nok til å romme en vinge papp.

 Skjær vingene på et eget stykke papp. Vingene bør være laget av et massivt stykke av papp. Vingene kan være enten stilisert eller kutte mer realistisk, ifølge preferanse. Ikke heng vingene for langt eller være for stor fordi det vil være vanskelig å dra gjennom åpninger på sidene av totem.

 Flytt kartong i et rør etter at all malingen er tørr, og den lukkede strimmelen ved å plassere båndet langs den indre kanten av den ene side av kartongen. Bruk sterk tape som pakking tape. Rull styret og innrette de to kantene. Trykk langs sømmen der de to sidene møtes papp for å hjelpe feste båndet.

 Sett skjære vinger nøye gjennom sporene på sidene av esken. Rør vingene litt til å dra den andre siden. Ikke bruk mye press på at du kan ende opp med å folde vingene eller totem.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha