Hvordan lage en pastillage Stiletto Shoe

 Bygge en nål gum paste skoen er en kreativ måte å gjøre noen håndverket prosjektet til neste nivå. Gum pasta er en blanding av sukker og papirmasse, og er ofte referert til som "clay sukkertøy" i henhold til 911. skape et steke gummi pasta skoen i virkeligheten en dekorativ topper fantasi kake, for eksempel, og vil ofte vare opptil 14 dager når de oppbevares på et kjølig og tørt sted. En gum paste er den ultimate nålen penn bryllup eller bursdag dekorasjon for fashionista i livet ditt.

 Ting du trenger

 Stiletto sko modell

 Kartong

 Saks

 4 kopper gum paste ready-to

 Stor plastbolle

 4 basert flak kopper

 18 av vokset papir 18 inches

 Rolling Pin

 cutter

 Liten pensel

 Gum pinner

 Silkepapir

 Cherry tube med et tips # 2

 piping gel

 Instruksjoner

 Last ned og skriv ut en stiletto sko modell til å omfatte: bunnen, toppen av tå, sider og støtte og de to base støtter. Go, er de enkelte delene.

 Bland fire kopper gum lim ferdige i en stor plastbolle. Legge vann om nødvendig ved instruksjonene angis. Kombiner like deler rullet fondant å gi deigen ekstra fleksibilitet. Bruk tyggegummi lime den fargen du ønsker for dine stiletthæler. Kjøpe tyggegummi lime og fondant din mat butikk eller lokalt håndverk.

 Plasser et ark med voks papir 18 av 18 inches på et flatt underlag. Plasser mønster stykker på arbeidsflaten, ved siden av voks papir. Bøy to-basen støtter passform. Basen støtter gi pennen sin høye design. Still basen din støtter side.

 Flat ut tyggegummi lim inntil en kvart tomme tykk. Plasser eneste modellen i tannkjøtt lime toppmøtet. Skjær ut formen av sålen med en kniv. Plasser tyggegummi lim den eneste på toppen av sin respektive modell og sett til side.

 Rulle og skjære figurer av alle de ekstra deler. Toppen av tåledd og siden og tilbake til det samme måte som i det foregående trinnet.

 Mugg og danner en hæl av den gjenværende gummi lim med en hånd ved to inches. Coat toppen av hælen med tyggegummi lim med en liten børste. Fjern fra bare vare modell. Lim hæl på den nedre side av sålen med middels trykk lys. Drapere den resterende del av sålen i forhold til den første basisstøtten. Kjøpe tyggegummi pinner til mat butikk eller lokalt håndverk.

 Fjern toppen av tærne på sin respektive dør. Top kurven på tå og feste til forsiden av nålen. Coat tilkoblingspunkter med tyggegummi lim. Fjern den felles side og støttedelen av den respektive dør. Kurve og støtte den side og binde på sidene av nålen. Coat tilkoblingspunkter med tyggegummi lim.

 Stamping sko grundig med silkepapir å holde øverst på tå i stedet. Gjenta trinn én til åtte for å lage en ny nål. Sett skoene i kjøleskapet i 24 timer før du går videre.

 Sprute glasur matche fargen på stylusen rundt avreise den øvre delen av tærne og sekundære og Siameser brakett stykker med en frosting rør utstyrt med en hylse 2 tilkobling. Mantelen av skoen med rørene gel for å sikre forbindelsen. Fjern lastholderen nøye før posting.

 Hint

 Bruk tyggegummi lim som bare en skjerm modell. Unngå å spise.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha