Hvordan lage en pipe for å røyke tobakk

 Rør ikke bare tjene formålet med å brenne den aromatiske pipetobakk favorisert av pipe røykere, men de er vakre samleobjekter. En utskåret rør av et vakkert stykke tre er et kunstverk i seg selv, og mange pipe røykere har rør samlinger de verne. Lær hvordan du kan skjære din egen pipe for å røyke tobakk, eller bare for å legge til samlingen din rør.

 Ting du trenger

 Tre skulptur eller materialvalget

 Knife burn

 Sandpapir

 Bor et 1/8 tommers drill bit med

 Joint plast fitting

 hånd reamer

 Hvordan lage en pipe for å røyke tobakk

  •  1

 Tenk om utformingen av røret. Det er bra om produksjon av rør er at de kan faktisk omtrent alt, og du kan skjære din pipe i nesten alle design du velger. Populære materialer for produksjon av rør er lyng, merskum, et mineral som ligner myk hvit elfenben som er perfekt for carving ansikter og andre konstruksjoner i et rør.

 2

 Bruk en skarp kniv, og en utskjæring blokk av materiale, slik som tre. Omgå trekloss til å forme bollen av røret til din tilfredshet. Noen form du ønsker bollen å være veldig bra, og den størrelsen du vil at den skal fungere godt. Når du har klippet den ytre formen på bunnen av bollen, bruk en kombinasjon av utskjæring kniv og hånd reamer å fjerne veden å danne inni hodet røret. Størrelsen av hulrommet i tanken er avhengig av størrelsen på røret utskjæring, men ikke fjerne tre som man har en tynn vegg til bollen. Å inkludere en hale 1 til 2 inches på bunnen av bollen. Halen skal være avrundet og gravde kniven og hånd reamer. Dette vil danne den riktige tetning for spindelen av røret. Du må kutte en liten innfelt spor rundt kanten av halestykket å passe over stangen.

 3

 Skjær stilken av røret fra samme blokk av tre som du gjorde bollen. Du trenger en blokk på ca 6-7 inches i lengde og 2 til 3 inches i diameter. Du kutte denne trekloss i grov form av stammen, og deretter sjekke den horisontale spalten i munnenden av stangen. Dreining av stangen om, og nær den andre enden. Man ønsker å bruke bore 1/8-tommers punktering luftkanalen i skaftet, tar det hele veien frem til den nettopp vind gjennom hvilken den horisontale hakk er på den motsatte ende av stang. Hvis du ønsker en buet stang, stang bløt i vann for en dag eller to, før den er fleksibel nok til å bøye og la tørke.

 4

 Bruk sandpapir for å polere bollen og stammen til ekstremt glatt, så slutt med tre lakk, beis og klarlakk. Påfør enden av stangen på den taggete ende av stammen på bollen og er klar for pipetobakk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha