Hvordan lage en polymer clay Plumeria Flower

 Plumeria tropiske blomster er kjent for sin særegne petal hjul dannelse og sterk duft. Lag en polymer leire blomst Plumeria se selve fotografiske referanser. Observere de ovale figurer av kronbladene med et hint av farge lagt. De voksaktige luftblader og delikat samtidig. Når du er ferdig med jobben, polymer leire lage mat i en vanlig ovn ved 275 grader i 20 minutter.

 Ting du trenger

 Hvit polymer clay

 1/4 teskje

 Kritt pastell gul

 Børsten artist

 Instruksjoner

 Trekk fem hvite polymer leire like brikker for å danne kronbladene. Rull dem til kuler ca 1 tomme tykke.

 Trykk på en av kulene i en flat oval ca 1/8 tommers tykke. Tegn en oval side for å danne en dråpeform. Gjenta med alle fem baller til å danne kronbladene.

 Hold bladet i din hule hånd med den spisse enden ned. Trykk på baksiden av en teskje i 1/4 av bladet å runde. Vær forsiktig når du bøyer. Curve nøye ytterkantene av bladet oppover.

 Gjenta svak kurve av hvert kronblad til 1/4 teskje. Ordne kronbladene i en hjul formasjon med den spisse siden vendt innover. Trykk på midten av ordningen dersom blomsten holder sammen.

 Crush kvart tomme gul pastell kritt. Dypp penselen artist i en fin gul kritt og børste fargen i midten av blomsten. Legg farge bare rundt midten av blomsten og sørg for å blande inn de hvite kronbladene.

 Hint

 Arbeidet med en glatt overflate slik som en flis som kan bakes.

 Bruke et blad kuttet fra et sett av flussmiddel for å danne riktig form plumeria blad.

 Bruk små runde ballen til kurven former petals.

 Legg til farge i små mengder for å unngå å legge for mye. Fuchsia og rosa er andre farger som kan brukes i stedet for gult.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha