Hvordan lage en realistisk Grizzly bear suit

 Enten du ønsker å kle seg som en grizzly å skremme vennene dine på en camping tur eller en handling i en skoleforestilling, eller bare ta litt vill og rustikke utendørs til din neste Halloween fest , lære å velge riktige materialer for å skape en realistisk grizzly bear suit. Fargen og kvaliteten på fake pels er nøkkelen, som er evnen til å gå på alle fire, mens iført denne drakten!

 Ting du trenger

 Brun, sort eller beige sweatsuit

 Faux fur

 Følte

 Skum

 Saks

 Pannebånd

 Hot limpistolen

 Fabric Marker

 Lim Fabric

 sikkerhetsnål

 Bjørn Mask

 Symaskin

 Wire

 Elastisk

 Plast klør

 Fabric Maleri

 Brush

 Instruksjoner

  •  1

 Velg en treningsdrakt og fake pels i ønsket farge eller farger. Grizzly bjørner er i gull, beige, sølv eller nesten svart i fargen. Drakten kan være en blekere nyanser av brunt for å skape en lys buk som kostyme vil vise gjennom til magen området. Velg en drakt uten hetter eller voluminøse lommer og helst uten glidelåser. Det bør være bomull å la huden puste, så det er ikke for varmt inni grizzly bear suit.

 2

 Klipp ut to halvsirkler skum for aurikler. Klipp ut to mindre skjemaer fra en lys brun følte for den indre delen av øret. Merk: Du kan hoppe over trinn 2 og 3 hvis du kjøper en bjørn maske stedet for å bruke maling til ansikt og ører.

 3

 Maling ørene brunt skum. Lim innenlandske semicircles skum. Avslutt med å lime skum ørene til et pannebånd.

 4

 Spør sweatsuit på et stort stykke av fuskepels og spore den med en tekstiltusj. Slå drakten på og trekker et annet mønster på en annen del av pels for fronter av ben og armer. Bruk samme metode for å kutte strimler av håndverket skum for å gi volum av kroppen av bjørnen. Skjær fuskepels og stoff lim brukes til å feste den til skumstrimler, og bruke på nytt stoff lim til å feste både skum og pels på ryggen og beina av Kombinasjonen av svette.

 5

 Skjær et lite stykke fake pels i form av halen av en bjørn. Fest den med sikkerhetsnål på baksiden slutten av kombinasjonen som fuskepels halen.

 6

 Kjøp en bjørn maske realistisk utseende til å bære med kjolen, eller bruke ansiktsmaling for et møte med bjørnen og male hender og hals for å matche drakten.

 7

 Skjær votten formede ben for en enda mer realistisk utseende. Snu opp ned for å sy sammen og hem med søm 1 tomme møttes til en strikk. Innred etter liming plast sorte klør i en Halloween-butikk. Sette bena for å fullføre kostyme.

 8

 Male tuppene på pelsen en litt lysere farge ved hjelp tekstilmaling. Dette gir grå dress, grånende naturlig.

 Hint

 Dekke alle treningsdrakt med skum og deretter med fuskepels for en enda mer realistisk kostyme.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha