Hvordan lage en Rosebud Fra papir

 Lage delikate roseknopper fra papir som et dekorativt kunsthåndverk. Disse kjære små roseknopper er perfekt for dekorative papirer, rammer, gratulasjonskort, barrettes, hårnåler eller noe du kan tenke på. Rosa Knapper kan gjøres i et par minutter ved hjelp av husholdningsartikler, og gjøre denne virksomheten er lett nok for unge håndverkere til å prøve. Bruke farget papir, origami papir, scrapbooking papir eller innpakningspapir for en mer fargerik bukett.

 Ting du trenger

 Drikking glass

 Paper

 Saks

 Grillspyd

 Hvitt papir lim

 Instruksjoner

 Velg en drikking glass som er litt større enn du vil at rosen er. Bruk et shot glass av små roseknopper og en kopp kaffe til de største. Plasser glasset opp ned på papiret og tegne rundt det med blyant.

 Tegn en spiral som starter ved den ytre kanten av sirkelen og spiral inn mot midten. Legg igjen en liten runde rom i sentrum av knoppen rosa lime.

 Klipp ut sirkelen, og deretter klippe langs spiral linjen du nettopp tegnet.

 Ta den ytre enden av spiralen og pakk det rundt et spyd. Vinkel papiret som du ruller spiral, så det begynner å danne en kjegle. Den nedre kant av spiralen er viklet tett mot tappen, mens den øvre kanten er tillatt ut vinkel. Fortsett å vikle spolen rundt spyd til du har bare det siste stykke papp venstre rundskriv.

 Dab lim på papp. Fjerne spindelen og samtidig opprettholde den rosa sammen. Trykk forsiktig rullet slutten av rose på lim og hold på plass i noen minutter mens limet tørker.

 Hint

 Du kan DAB et stempel på bredden av rosen, hvis du bruker hvitt papir. Dette vil gi det en delikat farge.

 Lag en rekke roser, blomsterbutikker og bruke tape til å feste dem til lengder av ledningen blomsterhandler. Samlingen i en bukett og slips med et bånd.

 Veilede yngre håndverkere ved hjelp av en saks.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha