Hvordan lage en Shadow Box for Graduation Dress

 Lag en skyggesone for oppgradering av kjolen til barnet ditt kan du holde denne skatten konfirmasjonen. Opprette et minneverdig gråsone for konfirmasjonen kjole krever at du samle konfirmasjonen kjole med andre minner fra konfirmasjonen til barnet ditt. Imidlertid bør skjermen fortsatt gi kjolen hovedrollen. Nøkkelen til å gjøre dette arbeidet er i hvordan du plasserer kjole i boksen. Dette gjør at du kan lage en skala skjerm som hjelper deg og barnet ditt husker hans avslutningsdagen i årene som kommer.

 Ting du trenger

 gråsone

 Cloth

 Saks

 Målebånd

 Limpistol

 Graduation kappe

 Nåler

 Graduation belte

 Dekorative møbeltrekk stifter

 Graduation hat

 minner fra konfirmasjonen

 ring boks

 Instruksjoner

 Fjern skyggen box kit. Kjøp et kit som er stor nok til å holde et stort objekt som en kjole med en hvile.

 Mål filt og klippe det slik at den passer bak skyggen sonen. Velg en filt eller ull materiale.

 Linjen nederst i stoff grå området i fargene til ditt barns skole og så holde seg stoffet i boksen med limpistol. La limet tørke i henhold til instruksjonene på lim flasken.

 Brett konfirmasjonen kjole på samme måte som de skjortene er foldet i en butikk før de blir plassert på tidsskrifthyller. Bøy armene bak ryggen og bøy nederst på kjolen bak ryggen hans også. Pin arm og nederst på kjolen på plass med knappenåler.

 Pin oppgradering av beltet barnet ditt i nakken. Plasser pinnene på baksiden av kabinettet bare.

 Plasser konfirmasjonen kjole i skyggen sonen. Posisjon utenfor venstre side. Kjolen skal ta opp 2/3 av boksen for å bli navet.

 Pin kjole i baksiden av boksen med bugs, veggdyr gjemmer seg i foldene av saken og under midjen.

 Posisjon konfirmasjonen hat barnet foran på kjolen nederst. La eikenøtt hengende.

 Hang spesiell konfirmasjonen snorer som barnet fikk for å tilhøre et samfunn av ære, studere i utlandet eller deltar i skolekomiteer. Bruke tunge stoffer bugs med dekorative hoder til pin ledninger til baksiden av boksen. Henge kjolen parallell til de som er på høyre side, og pass på at de beste linjene i ledningen med skulderen av kjolen.

 Lim eller konfirmasjonen kunngjøringer, konvolutter og konfirmasjonen bilder i boksen ved siden av tauene. Plasser annonser bak bildene for å gi et bakteppe for dem. Plassere minst én annonse på forsiden, slik at du kan se. Pin også navnet på oppgradering kort barnet ditt i boksen.

 Finn en ring boks med en plast topp og plasser konfirmasjonen ring fra barnets innsiden.

 Sett ring kasse foran cap.

 Sett skyggen området sammen igjen.

 Hint

 Hvis du kan finne en skygge kit og et rammeverk for tilpasning, som er ideelt. Denne installasjonen kan du finne utsnittet vitnemålet av skyggen av konfirmasjonen kappe området.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha