Hvordan lage et erstatningskrav fiber glass av en bil Fender Metal

 Glassfiber er et allsidig materiale som brukes til mange forskjellige applikasjoner. Blant de bruker er for å styrke eller for reparasjoner på materialer som tre, isopor og metall skum. Glassfiber påføres ved tørr glassfibermatte sjikt som er mettet med en blanding av harpiks. Glassfiber er vanlig å vinge eller annen sammenslutning av arbeid på biler. Glassfiber er lett å jobbe med, og det vil gjenopprette metallet tilbake til sin opprinnelige overflaten. Du kan finne glassfiber reparasjon materialer for auto deler butikker til biler.

 Ting du trenger

 Vernebriller

 Air mill

 Rags

 Aceton

 Mat Glassfiber

 barberblad

 Resin glassfiber

 Catalyst

 Liten bøtte

 Rod

 Følte roll

 Air roll

 Respirator

 Palm sander

 Sandpapir 200 grit

 Instruksjoner

  •  1

 Ta på vernebriller og skadet metall slipe ved hjelp av en luftsliper. Grind alle brutt eller taggete metall glatt og skraper forsiktig hele området rundt skaden.

 2

 Rens grunnflate med en ren klut og aceton for å fjerne eventuelle rester av støv eller fett.

 3

 Skjær den første strøk av glassfiber matte ved hjelp av et barberblad for å svare direkte på skaden. Skjær hvert lag av teppet etter kvart tomme større enn den forrige. Dette vil tillate kantene på reparasjons å krympe gradvis i stedet for å danne en avsats. Skjær så mange lag som nødvendig for å gjenopprette tykkelsen av den skadede metall.

 4

 Bland glassfiber harpiks med katalysatoren i en liten bøtte, som anvist på beholderne. Bruk en pinne til å blande glassfiber.

 5

 Fukting av overflaten av skaden med harpiksblanding, ved hjelp av en filtrull. Anvende den minste matten lag på overflaten og mettet med harpiks. Fjern eventuelle luftbobler som er fanget i teppet ved hjelp av en luft valsen. Anvende de gjenværende lagene av teppet, ved å følge samme fremgangsmåte for hvert sjikt. La kurere glassfiber.

 6

 Bruk pusteapparat og sand reparasjon av glassfiber ved hjelp av en palme slipemaskin med 200-sandpapir. Sand reparasjon før den er på nivå med det omkringliggende metallet, og at kantene ikke lenger er synlig.

 Hint

 Bruk alltid en respirator ved sliping eller kutte glassfiber.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha