Hvordan lage et gavekort konvolutt

 Gavekort er ideell for situasjoner siste minutt gaver og praktisk å sende til venner og familie. Vanligvis de er pakket i en slip-on kort, så hvorfor ikke bruke noen minutter på å lage din egen? Ved å presentere gavekortet i en konvolutt for hånd du legger til en gjennomtenkt touch som sikkert vil bli verdsatt! Disse konvoluttene kan gjøres i massevis - så hold på hånden for å kle opp din saker med et gavekort på et øyeblikks varsel! Dette prosjektet er barnevennlig og perfekt for personlige læreren gaver!

 Ting du trenger

 Manila mappen eller filen kort i forskjellige farger av akryl pensler RulerNeedle broderi FlossScissors klistremerker eller etiketter gavekort Hårføner

 Trinn 1

 Malt abstrakte farger med akrylmaling på mapper eller manila kartong og la det tørke helt. Hvis du hastverk, kan du akselerere din tid å tørke med en hårføner.

 Trinn 2

 Med en linjal, tegne et rektangel 2 1/2-by-6 3/4 inches på en manila mappe og kuttet ut. Brett i to og sørge for at gavekortet passer inni - dette vil fungere som en mal, slik at du raskt kan trekke flere gavekort holdere.

 Trinn 3

 På et stykke konvolutten mønster tegne en liten halvsirkel hakk og kutt, som vil tillate gavekort til enkelt fjernes uten å rive konvolutten.

 Trinn 4

 Ved hjelp av malen trekke flere konvolutter din tørket ut, klippe dem ut og brett i to.

 Trinn 5

 Træ en lengde på 12 inches i broderi tråden en nål og knute slutten. Fra bunnen av foringsrøret tilbake-søm eller rettsøm begge sider før de går inn igjen på toppen av konvolutten. Gjenta på den andre siden og ta noen ekstra ledning.

 Tips

 Hvis du ikke er kjent med disse punktene kan du finne en retur punkt tutorial her.

 Trinn 6

 Du kan avslutte ditt gavekort konvolutter ved å legge til etiketter eller klistremerker til å skrive meldinger. Tips en venn på e-post eller brukes som en tie-in for en gave innpakket søt!

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha