Hvordan lage et rør fra en brusboks

 Dette scenariet kan skje med deg før, og du ville ikke være den første: Du er på en fest, og alle ønsker å røyke, men ingen slange. Dette er når du må improvisere og være kreativ. En hverdagslig gjenstand som kan gjøres om til en improvisert røret er en boks med brus. Denne tilsynelatende vanlig objekt reddet dagen i mange situasjoner.

 Ting du trenger

 12-unse kan av brus

 Tack eller kniv

 Lighter

 Instruksjoner

  •  1

 Tom og ren brus kan. Skyll og tørk helt. Røret fungerer ikke hvis boksen er våt eller klissete.

 2

 Lag "bolle". Med boksen på sin side munnen åpning nedover, til et lite hakk i den øverste bakre ende av boksen. Dette skal være dypt nok til å sette det du ønsker å røyke i hakk. Det kan være mer av en "platå" av fast konkave overflaten, men så lenge din røyking materialet kan forbli der uten å falle, vil det fungere.

 3

 Opprett skjermen. "" Med avansert skarp, stikke flere hull i "bolle". Tre eller fire bør gjøre. Gjøre dem så små som mulig, for å forhindre at røykematerialet til å falle gjennom.

 4

 Røyke pipe. Plasser hva elementene du ønsker å røyke i bollen og holde åpne munnen. Som du inhalerer, tenne lighteren og hold den rett over røyking materiale. Luften som du tegner i materialet antennes i "bolle" og røyken vil reise gjennom boksen og inn i lungene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha