Hvordan lage et skjørt kjole fra

 Out-of-style eller dårlig tilpasset kjoler kan gjenopprettes å lage flotte skjørt. Alt du trenger å gjøre er å fjerne det øverste og legge elastisk linning. Alle slags kjoler kan konverteres på denne måten, ryttere på små jenter til gamle promenadekonsert kjoler, best egnet er de med ingen klar midje linje. En litt oppfinnsomhet kan forvandle en gammeldags kjole i et helt nytt tillegg til garderoben din.

 Ting du trenger

 Målebånd

 Dress

 Marker

 Saks

 Pins

 Nål og tråd eller symaskin.

 Elastisk

 Elastisk threader eller sikkerhetsnål

 Instruksjoner

 Måle lengden av skjørtet. Mål lengden på kjolen fra midjen til kanten av skjørtet. Ta en tilsvarende tiltak på deg selv å bestemme hvor lenge du vil at skjørtet skal være. Legg en tomme eller to for beltet.

 Fjern toppen av kjolen. Høyden på hem til ønsket lengde på skjørtet. Markere dette punktet. Skjær toppen av kjolen rett fra din kjøre scoret. Sett cut-off skjørt og sjekke lengden.

 Brett toppen av skjørtet kuttet for å opprette en kanal. Du må doble tids fleste stoffer, men du kan bare kaste det vil ikke Fray tekstiler. Kontroller at kanalen er bred nok til å romme den elastisk. Pin ned kanalen og sy kanten. La det være en åpning en eller to inches bred på den ene siden.

 Legg elastisk. Slå en kanal i linningen ved å tre strikk gjennom åpningen. Klipp strikken til en lengde på flere inches kortere enn midjen din. Tre strikken gjennom kanalen med en sikkerhetsnål eller kommersiell elastisk treing. Lapper endene av strikken og sy dem sammen.

 Lukk åpningen ved hjelp av masker med ryddig hånd. Skjære løs sønn. Skjørtet ditt er nå klare til bruk.

 Hint

 Bruk av for store kjoler til flytende skjørt.

 Fancy tekstiler og strekkmerker kan være vanskelig å sy.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha