Hvordan lage Halloween kostyme Japanese

 Vampyrer, hekser, demoner og spøkelser kan bli så forutsigbart at Halloween-kostymer. Men du kan gjøre en annen rotasjon, og wow publikum, når du kler deg ut som noe japansk. Du kan lage Halloween-kostymer med japanske klær kan du allerede har rundt i huset eller lett kan finne innsparinger eller varehus. Før du vet ordet av det, vil alle vampyrer, hekser, djevler og spøkelser nedbrutt til deg, som er tilpasset cultureâ € ™ s når du gjør japansk Halloween-kostymer.

 Instruksjoner

  •  1

 Være en Geisha. Bruk et skjørt eller en kjole toppet med en kimono. Du kan finne en badekåpe som ser ut som en kimono eller bestille en god online-markedet. Trekk alt håret i en topp-knute bun, iført en rett sort parykk, glatt eller hele håret tilbake, montering over hodet. Legg Cata eyeliner € ™ s øye, en rød til blek lyse og veldig hvitt ansikt pulver lepper. Ta en orientalsk fan og youâ € ™ re godt å gå.

 2

 Gå sumo. Hvis du er utrolig dristig, gå skjorteløs og legge ved et svart belte rundt livet, med et skjerf eller et stykke tøy skjult i linningen foran og bak svart firkant for å dekke dine soldater. Bruk et par shorts under som kan sees under skjerf. Don en skjorte og tights hvis ita € ™ kald eller youâ € ™ s re flau naken. Slick håret i en chignon bun eller ha på seg en kort svart parykk.

 3

 Hit det som en samurai. Finn en lang silke kappe, fortrinnsvis rødt, og finne en lang skjerf, rektangulær som kan drapert rundt skuldrene med begge endene til å møtes foran brystet. Knyt et belte rundt livet for å feste skjerfet på plass. Knyt en annen stroppen rundt håret som en provisorisk bandasje. Få en samurai sverd plast eller henge et sted med papp og sølv maling.

 4

 Imitere en ninja. Kle deg i en svart skjorte med lange ermer, lange bukser og sko og enkel ninja trekke en hette over ansiktet ditt. Du kan imitere en ninja maske med en svart finlandshette eller nylon vikle skjerf for å oppnå ønsket effekt. Elastiske sjal på baksiden av hodet slik at øynene dine titte ut. Finn en plast sverd og maling i svart eller svart papp hjelp kutte sverd-formet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha