Hvordan lage klær Glow in the Dark

 Noen klær er vevd eller strikket med metall reagenser eller ultrafiolett sønn, refleksjon, så det naturlig - og permanent - skinner under en blacklight eller når du skinne et lys på den i mørket. Hvis du ønsker å renovere klærne hver dag til å lyse i mørket, det finnes et alternativ for alle ferdighetsnivåer: Fra broderi syerske nivå til frittlevert med markører eller UV reaktiv sjablong med glimt i svart maling.

 Ting du trenger

 UV reaktive markører eller spraymaling

 Stensiler eller malerens tape

 Glow-in-the-dark pulver

 Børster

 Marker eller kritt blyant Fabric

 nål

 Reflekterende tråd

 Reflekterende tape

 Reflekterende tape eller stoff

 Blacklights og Pigmenter

 Trinn 1:

 Legg plagget flatt og trekke design på den med UV-reaktive markører; modellene du har tegnet lyser under en svart lys. Denne teknikken er ideell for å tegne intrikate mønstre, farger i et urovekkende symbol "radioaktive", eller gratis utdeling tegn som feer bittesmå, som lyser i mørket eller spøkelser.

 Trinn 2:

 Spray male hele plagg med UV reaktiv maling bombe, eller bruke sjablonger og malerens tape til å inneholde maling som lyser i de mørke delene av klær. For eksempel bruker kassetten din maleren å blokkere vertikale striper på en gammel svart dress. Deretter male med hvite striper UV reaktiv spray maling for å skape en drakt som lyser i mørket Beetlejuice som vises under en svart lys egentlig.

 Trinn 3:

 Bland lyser i mørket pulver i vann eller maling; sjekk etiketten før du blander fordi noen pulver ikke vil blande med vann eller vannbaserte miljøer. Du kan også kjøpe ferdigblandet maling med gløden pulver i dem. Male blandingen av pulver på klærne dine uansett hvor du ønsker å skinne, eller bruke en sprayflaske til å søke på store flater. Denne effekten, som lyser i mørket krever ikke en svart lys, men den trenger ikke å bli utsatt for lys, slik at det kan "charge"; Når lastet, vil det lyse i mørket. Malte eller behandlede overflater vil være synlig som fargene mer dempet i løpet av dagslys.

 Reflekterende tiltak

 Trinn 1:

 Tegn mønsteret du ønsker å trekke på klær med en tekstiltusj eller, for å være mer sikker, blyant i kritt. Tråden en nål med en tråd av refleksjon og sy sammen mønsteret linjer, avhengig av ønsket effekt.

 Trinn 2:

 Gjelder reflekstape til de deler av klær som du ønsker å lyse i mørket når belyst - for eksempel håndledd ermene og bukser.

 Trinn 3:

 Sy på plass refleks på de områdene du ønsker å skinne i mørket, eller for kostymer, kutte stoff paneler reflekterende design stykker og anvendt på klærne.

 Hint

 Du kan også kjøpe eller UV reaktiv metalltråd og bruke den til broderi design på klærne, enten for hånd eller med en maskin. Hvis du går metall, sørg for at tråden ikke inneholder metalltråder, i stedet for bare å være fargerik metall; det er de trådene som reflekterer en glød når lyset treffer dem.

 Hold deg unna maling eller markører til de er tørre; ellers vil de farge huden din: Du lyser i mørket også før blekket vasker off eller maling.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha