Hvordan lage komplette linjer 8-16 Del 4: Estate Form 706

 I del 4 av Form 706, er linjene 8-16 designet for å minne deg på annen eiendom includible i dødsboet, og er derfor skattepliktig. Vær oppmerksom på at hvis du ikke er inkludert denne eiendommen, vil skattemyndighetene ønsker en forklaring.

 •  Linje 8: Hvis en forsikring på livet til den avdøde ikke er inkludert i avkastningen, svare "ja" på linjen 8a. Også komplett Schedule D. Fest en Form 712 utstilling, Livsforsikring uttalelse og en forklaring på hvorfor politikken er ikke includible i boet.

   På linje 8b, følger du samme fremgangsmåte for hver policy at avdøde hadde på livet til en annen som ikke er inkludert i boet.

 •  Linje 9: Hvis avdøde holdt eiendommen som en felles leietaker med rett til survivor, en av co-leietakere var ikke den gjenlevende ektefelle, og du er mindre enn den fulle verdien av eiendommen på returen, svaret "ja" på linje 9 . også rapportere det på timeplanen E.
 •  Linje 10: Linje 10a spør om avdødes hadde en interesse i et partnerskap eller kommunefritt virksomhet eller aksjer i et inaktivt eller nært holdt aksjeselskap. På linje 10b, avsløre om du rabattert verdien av hver av disse interessene, uansett årsak. Hvis du gjorde, kan du se Planlegge F. Din rett til et marked å ta av, men vær forberedt på en revisjon.
 •  Linje 11: Komplett og fest Schedule G dersom avdøde ikke foreta overføringer i løpet av livet av seksjonene 2035 2036, 2037 og 2038. Ta kontakt med din skatterådgiver.
 •  Linje 12: På linje 12a, svare "ja" hvis noen laget nedlagte truster eksistere i døden av den avdøde. Inkluder en kopi av tillit som en utstilling. For linje 12b, svaret "ja" dersom den avdøde hadde krefter, gunstige renter, eller receiver under noen klareringer av noen andre.

   Linje 12c spør om en skattbar GST ble avsluttet på død den avdøde. Hvis ja, en kopi av den tillit og legge det som en utstilling sammen med navn, adresse, TIN og telefonnummer til forvalterne av denne tilliten.

   Dersom avdøde overføres eller en interesse i et partnerskap, aksjeselskap, eller nært holdt selskap solgt til en tillit som er beskrevet i linjer 12a og 12b, arbeidsgiver identifikasjonsnummer fastsette at foretaket på linje 12.. Sjekk med din skatterådgiver.

 •  Linje 13:. Dersom avdødes hadde en generell kraft av avtale, er fullstendig tidsplan H En generell kraft av avtale forbeholdt eiendelene til en tillit i favør av å navngi noen, inkludert strømholderen. Mange bruker det i den ekteskapelige klareringer for gjenlevende ektefelle, fordi han kvalifiserer for ekteskapelig fradrag tillit.
 •  . Regel 14: Hvis avdøde hadde, eller hadde en interesse i en utenlandsk bank eller megling konto, svare på dette spørsmålet med "ja". Skattemyndighetene er ikke ber om utenlandsk eierskap her.
 •  Linje 15: Dersom avdøde mottok enten en livrente som beskrevet i instruksjonene for Schedule I eller privat livrente, komplett og fest tidsplan I.
 •  Linje 16: Hvis avdøde var stadig mottaker av en tillit som ble hevdet av en predeceased ektefelle som ekteskapelig fradrag, og tillit ikke er rapportert på disse 706, svaret "ja" her og gjør en forklaring som en utstilling.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha