Hvordan lage lys til å flyte på en elv

 Den thailandske tradisjon for å gjøre et ønske og sende en flytende stearinlys på en elv er noe du kan ta del i og tilpasse dine egne tradisjoner. Ved hjelp av lys, biologisk nedbrytbare materialer som tre og papir er ideelt for dette prosjektet fordi de flyter, og vil ikke skade miljøet som plast. Du kan også bruke dette prosjektet for produksjon, flytende dekorative lys for en del av sommeren. Du trenger bare noen få billige materialer.

 Ting du trenger

 Craft pinner

 Hot limpistolen

 2 runde pinner

 pappkopp

 Kniv

 te lys stearinlys

 Blomster

 Instruksjoner

 Påfør en linje av varmt lim på høyre side av en pinne og satt på venstre side en annen pinne til det, med de flukt ender. La limet avkjøles og stivne i 10 minutter, deretter pinne annen stav på høyre side til venstre for den siste. Gjenta til du har en flat firkant av 8 eller 9 håndverket pinner. Gjenta for å gjøre en andre kvadratet av 8 eller 9 håndverket pinner. Ikke la mellomrom mellom pinner og forsegle skjøtene med lim.

 Lim de to rutene sammen. Utføre en linje av varmt lim langs en lett stang, minst 1 cm tykt. Fikse pinnen til baksiden av en av rutene, nær en kant. Lim en annen lignende stang på den motsatte enden av plassen, slik at de to pinner er parallelle og på samme side av plassen. Begge staver må ha samme lengde som bredden av plassen pinnen art. Vent til limet tørker.

 Lim annet kvadrat for pinner som du koblet til den første til å fullføre miniatyr flåten til lyset.

 Skjær et pappbeger med en kniv eller saks, er det ca 1/3 av sin opprinnelige høyde. Plasser et telys stearinlys i midten av koppen og spore rundt lyset med en penn. Skjær forsiktig langs linjen du har tegnet med en skarp kniv. Fra bunnen av de fleste papir kopper er litt hevet, dette gir deg en støtte til stearinlys te-lys, så den holder seg på ett sted.

 DAB litt lim rundt bunnen av koppen og fest midt på toppen av flåten. Pynt rundt flåten med blomster hvis ønskelig. Tenn stearinlys og plassere den i hullet du klippe i midten av koppen når du er klar til å flyte på elva.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha