Hvordan lage meislet trebjelker

 Trebjelker håndskåret, med sine pittoreske eiendom øks merkene, er en del av sjarmen av gamle hus eller fjøs. Hvis du ønsker å kutte dine egne pakker, vil du trenge to viktigste verktøy, vanlig øks, øks også kalles, og broadaxe. For å finne en broadaxe, sjekk antikvitetsbutikker for en øks med et bredt blad som står på skrå på den ene siden og rett fram over den andre som en meisel. Han bør ha en kort håndtak, bare ca 2 fot lang, med en skråning fra den flate siden for å beskytte fingrene når du svinger.

 Ting du trenger

 2 Avis støtter

 jern hunder eller pigger

 Nivå

 Cordeau

 Målebånd

 Slaughter øks

 Broadaxe

 Adz

 Øyebeskyttelse

 Instruksjoner

 Prop loggen 1 1/2 til 2 fot over bakken ved å rulle eller løfte på de to korte stokker fast på tvers, eller tunge bukker. Stabil avisen for ikke å kjøre for trimming. Tradisjonelle skred brukt jern "hunder", som store stifter. De banket den ene enden inn i holderen og i avisen. Du kan også bruke pigger drevet inn i støtte eller bare la papiret installert en stor flenge i parentes med loggen kurven ned slik at tyngdekraften holder den på plass. Hvis du hugger bare to av fire sider, plasserer du papiret slik at sidene ikke ønsker å skille, er på topp og bunn.

 Opprettholde et vertikalt nivå mot den minste enden av papiret og merke to linjer der du vil ha de to vertikale sider ferdig. Gjør det samme ved den annen ende av stokken, og avstanden mellom de vertikale linjer på samme avstand.

 Sett dine vernebriller eller annen øyebeskyttelse. Fjern eventuelle stubber eller grener grov bark med en øks eller øks, og tegne en krittstrek forbinder toppen på de vertikale merker langs lengdene på loggen.

 Anvendelse av en øks merket innsnitt omtrent V-formet linje på den ene side av stokken. Space hakkene omtrent hver 6 til 12 inches. Den tradisjonelle metoden er å stå på loggen og svinge øksen mellom føttene spredt, hogge hakk mens du ser ovenfra for å sørge for at det er vertikal. Sammenligne hakk holdes vertikalt med et nivå eller loddsnor for å sørge for at de er rimelig godt justert. Gjør det samme på den andre siden av stokken.

 Stående ved siden av avisen og svinge nedover i vinkel med broadaxe å skjære vekk de resterende tre mellom sporene. Bruk en broadaxe med en kort, vinklet hals for å hindre at fingrene treffer papiret. Sjekk igjen med et nivå eller lodd for å sørge for at du skjære siden vertikalt.

 Hvis du vil ha det skåret på alle fire sider, snu papiret 90 grader og gjenta.

 Fullfør overflatene kuttet med en adze hvis du ønsker jevnere, hvis produsentene ofte igjen hånden hugget bjelker med sin broadaxe finish. Slå den siden du ønsker å jobbe på den vender opp, få på stammen eller overlapping og svinge adz til deg i tre, ligner på å bruke en hakke. Den adze er lettere enn broadaxe og etterlater en glatt, bølget.

 Hint

 Noen foretrekker å kutte hakkene med avisen ble så sporene er horisontale. Hvis du ikke ønsker å bruke de tradisjonelle verktøy gjennom, kan du klippe hakkene med en motorsag.

 Vær forsiktig når du bruker økser og andre skarpe redskaper. Arbeider fra en posisjon som du er trygg og komfortabel.

 Bruk vernebriller eller annen øyebeskyttelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha