Hvordan lage papir Bugs Kids Craft

 Hvis du er en lærer eller en forelder av små barn, er en dame bug håndverket papir plate søt og morsom som krever svært lite materiale eller forberedelsestid.

 Ting du trenger

 papptallerken

 Tempera maling Red

 Brush

 Vann

 Drikking glass

 Svart bygging papir

 Saks

 Lim

 Bevegelige øyne eller hvitt papir

 Instruksjoner

  •  1

 Male den røde på papiret plate. Bruk et glass vann for å fukte børsten som nødvendig og å rydde opp etter maleriet er ferdig. Hvis du ikke har papir plater på hånden, eller hvis du ikke er villig til å la barn å male, kan du bruke en rød bygging papir sirkel som en erstatning.

 2

 Skjær en smal trekant av svart bygging papir til å representere gapet mellom vingene av damen bug. Basen må være bred og kan kurve noen få inches til å samsvare med kurven på kanten av platen, om ønskelig. Når basen er kanten av platen, skal det punkt være ved eller noe utenfor midten av platen.

 3

 Skjær enkelte kretser en tomme av svart bygging papir som flekker damen bug. Skjær en svart oval par inches bred og ca to inches i høyden som møte med marihøna.

 4

 Lim bygging papir svarte brikker på plate etter tørking rød maling. Lim hodet til toppen av sirkelen. Lim trekant hvis basis er ved midten av den nedre kant av platen. Ordne flekker i et mønster på vingene og henge dem på plate.

 5

 Lim googly øyne på forsiden av marihøna. Hvis du ikke har bevegelige øyne, kan du klippe to sirkler av hvitt papir og to små sirkler av svart papir, så lim stortingsmeldingen om ansiktet og de små svarte sirkler på hvitt papir som studenter.

 Hint

 Skjær biter av svart bygging papir mens malt barn hvis du trenger for å starte maskinen uten noen forberedelser tid.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha