Hvordan lage papir Rings

 Folk laget av papir ringer for minst 1970 Du kan lage en papir ring sølvpapir eller dekorative papir. Lag en ring for hvert antrekk du har mer koordinering av papir. Praksis vil gjøre perfekt når det gjelder å lage papir ringer. Jo mer du gjør jo bedre vil de se.

 Ting du trenger

 Scrapbook Paper

 giljotin

 Instruksjoner

  •  1

 Klipp et stykke papir som måler 6 inches med 2 3/4 inches. Plasser papiret med forsiden ned på arbeidsflaten. Brett 1/8 inches fra papiret på baksiden på både toppen og bunnen av papiret. Krøll fold.

 2

 Brett papiret i to, helt gjemmer seg på siden av vanlig papir. Brett papiret i to igjen. Krøll foldene.

 3

 Bend 1/8 inches på høyre side av ringen av papiret under. Krøll fold. Brett den samme enden av papiret slik at toppen av ringen blir kastet inn i en perfekt kvadrat.

 4

 Plasser papiret slik at plassen er brettet høyre til venstre side. Rull papiret rundt hånden eller håndleddet for å gi papiret en kurve. Legge papiret ned, deretter kaste høyre side av papiret for å danne en 90 graders vinkel i sentrum.

 5

 Kontroller at papiret er nå stiller som en "L" opp ned på bordet. Ta den vertikale stykke papir og brett den over den horisontale delen, bretter folden der den vertikale stykke kaster over den horisontale. Fortsett å vikle arbeidsstykket rundt til det ikke mer lengde til venstre.

 6

 Danne stripen inn i en ring. Matche de to endene, slik at plassen foldet del overlapper den delen hvor slutten ble pakket rundt. Brette den brettede delen av toppstykket på den motsatte side for å danne en ring.

 7

 Skyv ringfingeren med plassen på toppen av fingeren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha