Hvordan lage Safari hatter Papirposer

 Lag din egen safari lue med en brun papirpose for en dress for et spill, Halloween eller bare for moro skyld. Fullfør antrekket med shorts, en beige skjorte, en kikkert og et kamera. Gjør hatten vil ta litt tid og tålmodighet, men materialene skal være tilgjengelig nesten gratis i håndverket skapet eller kjøkken.

 Ting du trenger

 1 papir bolle

 1 stk resultattavle

 2 store brune papir dagligvarer poser

 Saks

 Hvit skolen lim

 En papir cup

 En disponibel pensel

 Maskeringstape

 nål med stort øye

 36-tommers lengde på brun ledning

 Blyant

 Instruksjoner

 Snu papiret bollen opp ned i midten av resultattavlen. Spore omrisset med blyant. Deretter lage en større konsentrisk sirkel tre inches av linjen gjort ved å spore bollen. Skjær større sirkel. Deretter skjærer mediet dannes av den minste sirkel. Stillingen vil kretse kanten av safari lue og bollen blir hatten selv. Tape kanten av bollen med tape på innsiden og utsiden kanten av skjermpanelet.

 Separate sømmene av brune dagligvarer poser. Ordne poser foldet flatt på et bord. Skjær bag i strimler som er en tomme bred. Disse bandene vil være lerretet safari lue.

 Fortynne tre deler av hvit håndverket lim med en del vann. Rør for å løse opp limet. Bruk børste til å spre et tynt lag av klebemiddel på undersiden av dashbordet og vist bare på toppen av omtrent en tomme bollen.

 Trykk på enden av en brun papirpose over bånd av lim til innsiden av beholderen. Fortsett å trykke på undersiden av dashbordet viser. Båndene vil henge fra den ytre kant av vingen. Maling mer lim på den øvre flate av vingen og på sidene av bollen ved sin base. Brett strimler av papirposer på kanten og holde trykke på papiret flatt. Glatte ut rynker. Når en tape brukes, nøye laget en ny stripe på toppen. Fortsett å legge strimler av papirposer til hele hatten var dekket med dem.

 Tillat hatten tørke helt. Lim et annet band for å lage en lue band hvor bollen og møte kanten. Når dette er tørt, træ en lengde på 18 inches av wire gjennom stripe på høyre side av hatten. Sagt på en annen lengde på 18 inches av wire gjennom stripe på venstre side av hatten. Bruk ledningen til å holde hatten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha