Hvordan lage spennings håndverk

 Stress håndverk gir deg dobbel tilfredsstillelse. Å gjøre jobben er like avslappende som å bruke elementene etterpå. stress og pute dukke ballonger vises i helsemesser, kirke basarer og loppemarkeder for en god grunn: de fungerer. Klem en stress ball kan også hjelpe gjenvinne tapt muskel tone etter et hjerneslag eller hjerteinfarkt. Kosing en pute dukke kan du eller en barnearbeid gjennom tap, forvridning eller naturkatastrofe hjelp.

 Ting du trenger

 Stor trakt

 Markører eller hvit korrekturlakk

 10 tommers runde ballonger

 Rice, tørre bønner, maisstivelse, linser, hirse, bygg og andre frø

 makramé tråden

 Saks

 At Hair Brush

 Blyantskisse

 Paper Bridge

 Nåler

 1/2 yard chiffon rosa, fersken, beige, brun, medium eller mørk brun

 Nål og tråd

 Bambus spyd, krok eller bolt

 Polyestervatt

 Calico 1 yard eller Gingham

 Dampstrykejern

 Liten sikkerhetsnål

 1/4 tommers bredt sateng bånd, 24 inches

 halen ponni knapper eller perler

 Stress Balloon Balls

 Test trakt for å sikre dine fyllingsmaterialer vil passere gjennom den.

 Tegn et ansikt på hver ballong ved hjelp av permanente markører eller hvit korrekturlakk.

 Sett en ball på enden av trakten. Velg en fyllmateriale, som kan inkludere ris, bønner, frø perler, maismel, linser, hirse, bygg eller andre frø. Hell valg av fyllingsmaterialer i ballongen til den er 3/4.

 Fest nedleggelsen av ballen. Skjær seks til åtte 3-tommers biter av 6 mm eller tykkere tråd makramé. Ordne dem med alle de samme målene. Knyt et stykke tråd rundt midten og snurp å lage en cheerleader-lignende ball.

 Fest pom pom for noden på ballen for å skjule det. Bruk pensel til å børste ledningen til den er glatt og ikke lenger ser forvrengt. Glatt børstet tråd på toppen av stress ball til å se ut håret.

 Stress Pillow Doll

 Tegn en form av pepperkaker person på staffeli papir. Lederen for din person må ha en diameter på 4 inches. Dersom armene er fullt utplassert på sidene, bør omfanget av fingertuppen fra fingertuppen være omtrent 24 inches. Dukken høyde fra toppen av hodet til bunnen av føttene bør være 24 inches. Armer og ben bør være 2,5 inches i diameter.

 Tegn en andre ytre konturen av den første 1/2 tomme til sømmen. Kutt lang-doll modell av ekstern linje.

 Pin mønster til brettet chiffon. Lage dukker i en rekke hud toner hvis du tar dem til markeder, basarer og messer loppe. Folk føler et tettere bånd med sine dukker når han ser mer ut som de gjør.

 Skjær rundt den ytre linjen av mønsteret. Bruk en nål og samme farge som din bomullstråd til å sy vevet langs den indre sømmen linje på bakken. Begynn i nærheten av der det venstre øret ville være hvis dukken hadde ører og sy mot klokken rundt sømmen linje til du kommer til høyre øre, hvor ville være. La toppen av hodet åpen.

 Ta til høyre på dukken. Bruk en bambus spyd, krok eller dowel stang å presse polyester vatt i armer og ben før du fyller kroppen og hodet. Sub-stuff kroppen litt for mest bedårende doll. Sy toppen av hodet av nedleggelse av dukken når du er sikker på at dukken har nok stuffing.

 Klipp ut et rektangel 12 av 24 inches calico eller Gingham. Brett stoffet ned halv tomme langs 24-tommers side. Trykk på fold flat med et dampstrykejern på bomullsinnstillingen. Sting langs den 24 tommers side for å skape et hus, 1/4 tomme fra bøyen.

 Threading en liten sikkerhetsnål på en lengde på bredt silkebånd 1/4 tomme. Skyv spindel i huset på stoffet på skjørtet til pinnen kommer ut av den andre siden. Trekk båndet for å samle stoff til skjørtet passer størrelsen på puta dukke. Knytte bånd til en bue og fjerne pinnen.

 Fest en stor gull ponni perle stang eller knappen på slutten av hver tape for å hindre at tapen er fjernet fra skjørtet.

 Fjern skjørtet av dukken og brett den inne. Stitch langs side 12 inches, og etterlater et sømmonn kvart tomme. Ta til høyre og skjørt tilbake på dukken.

 Gjør håret for din dukke, hvis ønskelig, ved å pakke kabelen rundt bredden på hånd 30 eller 40 runder. Skyve en del av ledningen som tilsvarer gjennom alle løkkene på hånden, nær bunnen av pekefingeren. Ha en hjelper feste ledningen i en stram knute.

 Skjær sløyfer utenfor nær bunnen av tommelen. Pensle kjertel som resulterer til det ser ut som langt hår eller splitt og lage to eller flere fletter. Pynte med fletter eller ponni perler trekke dem sammen med et bånd. Prikk håret på hodet på dukken langs toppen søm. Klippet håret til en utkant hvis ønskelig.

 Hint

 "Stress er en kombinasjon av fysiologiske og emosjonelle reaksjoner på en hendelse ... ... kan omfatte økt hjertefrekvens og blodtrykk, svetting, munntørrhet, hodepine eller stramme muskler," Senter akademiske ferdigheter Dartmouth College. "Begrepet" stress "som det er i dag brukt, ble oppfunnet av Hans Selye i 1936," ifølge American Institute of Stress.

 dukke pute dukkene ble også kalt "de faen" fordi eieren av dukken kan stramme, vri eller slå mot veggen, gulvet eller sengen gråt å frigjøre negative følelser.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha