Hvordan lage svart treverk

 Best svart treutførelse du kan ha er en naturlig avslutning på en ibenholt prosjekt. Siden Ebony var veldig dyrt og veldig vanskelig å maskin, er den beste løsningen en prosess som kalles "ebonizing", eller etablering av en ibenholt-finish for prosjektet. Svart valnøtt, en art av tre som ligner ibenholt er det beste valget for å lage sort treverk, som det er ganske mørkt og gjør et flott sted.

 Ting du trenger

 Sandpapir

 Blekk

 Myk børste

 Clear treutførelse

 Forberedelse

 Sand prosjektet med stadig finere graderinger av sandpapir. Start med 80 grus hvis det er nødvendig, deretter 100-grit og 120-grit til du kommer til 150 grains. Papir i hver klasse skal eliminere alle ripene igjen av den forrige notat. Siden trevirke vil bli beiset i stedet malt, være sikker på at det er ingen kryss-korn riper. Ikke polere tre med en finere korn enn 150 eller det kan ikke absorbere flekken jevnt.

 Fukt hele prosjektet med vann, deretter la det tørke helt. Denne fremgangsmåte vil øke tre korn. Kornet må heves og slipes på nytt fordi du vil bruke en vannbasert beis til ebonizing.

 Sand det nye elementet ved hjelp av sandpapir 150. Når elementet er vått igjen med flekken, vil kornet ikke stige.

 Ebonizing

 Beis tre med blekk. Bruk en myk børste snarere enn en klut. Ikke gni flekken av som du ville gjort med et fargestoff til olje. La blekket tørke over natten.

 Påfør en klar finish lag med fugemasse. Dette kan være det første laget av samme materiale som du vil bruke for den endelige finish, eller det kan være en som er designet for å være en sealer.

 Gni sealer behandling med 220 korn sandpapir før målgang er kjedelig og det føles glatt å ta på. Vær forsiktig så du ikke sand gjennom sealer på kanter og hjørner.

 Påfør den endelige klar finish som angitt av produsenten.

 Hint

 Kjøp blekket i pints eller liter.

 Hvis du tilfeldigvis sand bart tre sealer hvis din på utsatte hjørner, retusjering disse områdene med en sort tusj før du påfører finish.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha