Hvordan lagre på Gallery i Android

 Android-enheter bruker Galleri-programmet slik at du kan vise multimedieinnhold og gjøre mindre endringer på dem. Galleri-applikasjonen lar deg tilordne et bilde til å være startskjermens bakgrunn. Hvis du får et bilde som vedlegg, kan du lagre den i Galleri. Opptak bilder fra en nettleser er enkelt, hvis videofilene er vanligvis tilgjengelig for nedlasting til en mobil enhet.

 E-post

 Åpne e-postprogrammet på enheten. Trykk på "Home" -knappen for å gå til Hjem-skjermen. Velg Applications alternativet, som vanligvis er funnet på bunnen av skjermen. Trykk på programmet du bruker til e-post.

 Finn meldingen med bildet du ønsker å lagre til galleriet og trykk på e-post.

 Trykk på "Last ned" knappen hvis du bruker Gmail, eller trykk på "Lagre" knappen hvis du bruker et e-postprogram. Nedlastingen vil starte, og du vil se en nedlastingsikonet på statuslinjen.

 Åpne galleriet for å se filen nettopp lagret. Noen ganger vil applikasjonen ta noen sekunder eller minutter å oppdatere sin liste over filer, men så lenge bildefilen er kompatibel med din Android-enhet, vil applikasjonen finne og skjerm.

 Navigator

 Åpne nettleseren søknaden. De fleste Android-enheter har en snarveiknappen "Internet", kan du bruke bunnen av startskjermen, men hvis din gjør det ikke, trykker du på alternativet på skjermen applikasjoner.

 Gå til nettstedet som har bildet du ønsker å laste ned.

 Trykk og hold fingeren på bildet. En liste over alternativer vises på skjermen.

 Trykk "Lagre bilde." Avhengig av nettleseren din, kan du ha muligheten til å navngi bildet, eller leseren kan umiddelbart begynne å laste ned i bildet. Du vil se en nedlastingsikonet i statuslinjen øverst på skjermen.

 Åpne galleriet for å se bildet som kommer til å spare.

 Hint

 Som de fleste andre mobile enheter, nettlesere som brukes på Android-enheter har restriksjoner for å laste ned videoer. Med mindre nettstedet at du er en spesiell knapp du kan trykke på for å laste ned en video, kan du vanligvis spare den til enheten din. For eksempel, selv om du kan se det meste av YouTube-videoer på Android-enheten, er det ingen standard alternativet for å lagre som videominne eller lagringskortet på enheten.

 Vise og laste ned medie kan bruke en masse data, noe som kan føre til at den månedlige regningen å gå i henhold til planen.

 Mange bilder og videoer er tilhører sine eiere. Ikke lagre media på enheten hvis eieren av opphavsretten ikke gir tillatelse for media til å lastes ned fritt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha