Hvordan legge til Bil-høyttalere

 En av de beste måtene å forbedre bilstereoen er å legge til høyttalere. Selv om denne prosessen kan være dyrt, når det gjøres riktig ekstra høyttalere for å øke volumet og fylde stereoanlegget, forbedre lydkvaliteten på både diskant og bassfrekvenser.

 Ting du trenger

 Radio med minst seks porter høyttalere

 stereo fjerning verktøy

 Stereo koblingsskjema

 Skrutrekker

 Høyttalerkabel

 Instruksjoner

 Fjern din bilstereo fra sitt sete i bilen dashbordet ved hjelp av stereo fjerning verktøy. Stereo fjerning verktøy kan kjøpes i de fleste butikker og bilindustrien er spesifikke for den type stereo du har. Avhengig av typen av stereo man har, kan denne prosessen variere. Men de verktøyene generelt gli inn i sidene på stereo og la deg komme på enheten uten å skade stereo og dashbordet.

 Identifisere din sønn utpekt for stereo høyttalerne i bilen ved hjelp av stereokoblingsskjema. Koblingsskjemaer er spesifikke for den type stereo du har, men vanligvis høyttalerkablene er merket med fargede striper. Hvis stereoanlegget er i stand til å legge til høyttalere, bør du finne minst fire sønn tilgjengelig for bruk som ikke allerede er koblet til en lengde av wire høyttaler.

 Mål høyttaler ledning lenge nok til å kjøre fra stereoanlegget til der du vil installere nye høyttalere. Koble den stripete siden av høyttalerledningen ledningen på stereoanlegget merket "-" høyttaler, og høyttaleren-lined siden merket "+". Gjør dette for hver høyttaler som du installerer.

 Kjør wire lengde høyttaler som du allerede har logget inn for å trappe 3 høyttalerkabinetter tilgjengelig i bilen. Avhengig av hvilken type bil du har, kan plasseringen av disse enhetene varierer. Men generelt er det to steder på baksiden av bilen og to front. Pass på at når du kjører sønn av høyttalerne enn du tar utildekket ledningen under gulvmatter og panelene i bilen din.

 Koble den stripete siden av høyttalerledningen til terminalen på høyttaleren merket "-", ofte referert til som henholdsvis en mindre fane, og koble den stripete siden av høyttalerledningen til høyttalerterminalen merket med "+", mer generelt referert til som henholdsvis fliken. Gjør dette for hver høyttaler som du installerer.

 Skru dine nye høyttalere i høyttalerboksen paneling av bilen ved hjelp av skrutrekker og faner på høyttalerne rundt sin ytterste kant. Vanligvis er høyttalere utformet med flere kategorier for å gjøre denne prosessen enklere installasjon, men plasseringen av kategoriene kan variere, så du må kanskje være kreativ med antall skruer og vinkel som du skru på høyttaleren.

 Hint

 Sørg for at bilen ikke er i utførelsen av nye høyttalere for å unngå skader på bilen og / eller høyttaler.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha