Hvordan legge til et nytt navn

 Du trenger en av de to juridiske dokumenter for å endre ditt etternavn - en vielsesattest eller resolusjon av en domstol. I California er dekretet kalles en "dekret Gi nytt navn." Fordi de sivile domstoler i de fleste lokaliteter er overfylt og treg, er den raskeste måten å legge til en andre familienavn med en vigselsattest. I alle steder i USA, kan du søke om å legge til navnet på din ektefelle til deg før to år etter at du blir gift. Hvis det har gått mer enn to år, eller hvis du ønsker å endre navnet ditt og du ikke er lovlig gift, eller om det andre navnet du ønsker å legge til er forskjellig fra din ektefelle, må du bruke en dom domstol.

 Ting du trenger

 form av staten: Opprop for endring av navn

 styreform: Vedlegg til navneendringen begjæringen

 styreform: vise på grunn av navneendringen

 styreform: sivile saker vakt

 styreform: dekretet nytt navn

 Vigselsattest

 Social Security Form SS-5: personnummer kort søknad

 Førerkort eller annen legitimasjon

 Instruksjoner

 Besøk den overlegne domstol i fylket der du bor i California, hvis du ikke legger til navnet på en ektefelle som gifte seg i de siste to årene.

 Få en begjæring om endring av navn, Form NC-100; Vedlegg til begjæringen, Form NC-110; For å vise på grunn av navneendringen, NC-120 skjema Sivil sak Cover Sheet, MSC-010 skjema og resolusjon Endre navn, CN-130 skjema.

 Fullfør alle fem former, lage to kopier av hver fil dem med kontorist av Superior Court i fylket der du bor. Filing avgifter varierer fra fylke til fylke.

 Gjennomføre flere skjemaer som kreves av fylket, inkludert en kriminell bakgrunn Form. Årsaken for at datoen endringen vil kreve en høring dato, så mens du er der må du passe på hørselen dato er tilgjengelig. Høringen datoen må være minst seks uker etter innlevering.

 Poste show cause rekkefølge som en liten annonse i en avis for generelle sirkulasjon gang i uken i fire sammenhengende uker før den planlagte høringen dato. Hvis ingen skriftlige innsigelser sendes til retten to uker før retten dato, kan dommeren gi endring av navn uten en høring.

 Skaff en bekreftet kopi av dommen Rename justis av domstolen etter at dommeren signerer resolusjon.

 Carry er dekretet eller vigselsattest til enhver Trygdekontor og fylle ut skjema SS-5, en trygdekort. Bruk dette skjemaet for å endre navnet på kontoen din. Ytterligere bevis på identitet som et førerkort eller pass, vil være nødvendig.

 Ta din nye personnummer kortet når du får det, Department of Motor Vehicles og søke konsesjon for en ny driver med det nye navnet. I California, kan den nye lisens ta opptil to måneder å komme frem.

 Bruk ny lisens for å oppdatere din kontoinformasjon og bankkreditt og alle andre former for identifikasjon du bruker.

 Hint

 Prosedyren i andre stater vil være lik, men titlene på skjemaene varierer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha