Hvordan legge til Freon til en 2000 Chevy Cavalier

 2000 Chevrolet Cavalier brukt en air condition-systemer som inneholder R-134a kjølemiddel. Dette kjølemiddel er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker og, i motsetning til R-12 systemer utstyrt, krever ingen utvinning / resirkulering spesialutstyr eller lisenser for å reparere. Legge freon kjølesystemet vil erstatte tapt på grunn av mindre lekkasjer rundt sel og fleksibel som oppstår når været blir kaldt, forårsaker selene å krympe. Et sett med A / C kjølemediet målere er alt du trenger å gjøre denne reparasjonen.

 Ting du trenger

 / Målere A C

 R-134a

 Instruksjoner

 Finn serviceporten for klimaanlegget på høy og lav trykkledninger A / C under panseret. I Chevy Cavalier 2000 "Low-side" port på A / C slange festet til motorfestet mellom fronten av motoren og kjølevæskeoppsamlingstanken på passasjersiden av motorrommet. Den "høye siden" connection ligger på linje A / C, nær sentrum brannmur bak motoren.

 Fest Quick Disconnect rørendene av måleren definert tjenesteportene ved å trekke låseringen av etableringen du trykker på kontakten på port tjenesten. Trooper bruker et system / CA R-134a som har forskjellige størrelser beslag til havnene i høyt og lavt trykk tjeneste slik at røret kobles riktig. Lukke begge ventiler på manifold av sammenstillingen av måleren. Det er under måleren ansikter. Vri bryterne på rørdeler toppene for å åpne tjenesteporter.

 Start motoren og slå på air condition-systemet. Drei temperaturkontrollknappen hele veien til "Cool", viftereguleringsknappen til "resirkulert luft" og viftehastigheten bryteren til "middels hastighet."

 Skru kjølemediet R-134a bokser på kan skrive på slutten av A / C slange gul måler. Drei skruen på trykk i bunnen og helt nytt for å åpne boksen. Åpne den blå ventilen på måleren manifold og hold kjøle flasken opp ned for å legge kjølevæske i systemet.

 Steng ventilen når måleren manifold boksen føles omtrent halvtomt og sjekke trykket i systemet. Blå måleren vil indikere 35 for å 45 psi og den røde Linjen viser 250 for å 350 psi når systemet er full. Legg til ekstra kjølevæske som er nødvendig til du får måle trykk.

 Steng ventilen på den blå solfangeren og slå av motoren. Vent i to minutter for systemtrykk til å gi opp. Løsne knappene på slangekoblinger og fjerne rørendene fra tjenesteportene. Test stasjonen for å kontrollere at funksjonene til klimaanlegget riktig.

 Hint

 Bruk vernebriller og arbeidshansker når du arbeider rundt en motor i drift for å unngå alvorlige skader.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha