Hvordan legge til kjølemediet til en Tahoe

 Det kan være veldig frustrerende å ha mislyktes under gjennomføringen av air condition om sommeren. Og å ha reparasjoner utført av en mekaniker kan være dyrt. Heldigvis fikse klimaanlegget i en Chevy Tahoe er ofte bare et spørsmål om å legge kjølevæske i systemet. Mange av kuldemedier som selges i dag også inneholde kjemiske tilsetningsstoffer for å plugge små lekkasjer i systemet og fargestoff tilsatt for å identifisere hvor lekkasjen er.

 Ting du trenger

 Valve vedlegg og slangen

 Manometer

 Kjølemiddel

 Instruksjoner

 Løft panseret på Chevrolet Tahoe og støtte åpen. Identifisere lavtrykksluftkondisjoneladeventilen, som vanligvis er bak og over dynamoen.

 Tilkobling av festing av ventilen til lavtrykksventil.

 Fest manometeret til ledningen hvis det ikke er en del av rørenheten. Fest alle kjøle til boksen.

 Stram vedleggene til kjøleboksen til du hører en knallbra lyd. Dette indikerer at boksen er åpnet. Du bør høre kjølevæske som strømmer i Tahoe klimaanlegget. Dersom røret har en utløser, holder avtrekkeren for å sikre at kjølemediet er sluppet.

 Slå på klimaanlegget og sjekke trykket. For de fleste systemer, bør trykket mens klimaanlegget er i gang være rundt 35 psi.

 Slå av motoren og klimaanlegg. Ta av slangen og lukk dekselet.

 Hint

 Air condition refill kits har ventiltilkoblinger som tilsvarer bare riktig ventil. Det er flere ventiler som i klimaanlegget. Hvis du ikke finner en ventil som kobler kit, se etter en annen ventil forskning, men lignende.

 Automotive air condition-systemer bruker vanligvis R134 kjølemiddel.

 Kjølevæsken er under høyt trykk. Sørg for at den er koblet til en lukket før perforering av boksen system. Pass også på at boksen er tom eller ikke tilkoblet før du tar.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha