Hvordan lese ansiktsuttrykk?

 Du kan lære å lese ansiktsuttrykk ved å bli en ivrig observatør av mennesker. Legg merke til hvordan folk reagerer på visse situasjoner og hvordan deres ansikter ser når de uttrykker ulike følelser. Studie av både mennesker deg i år og fremmede kan hjelpe deg kan avsløre mer bevisst på hvilke ansiktsuttrykk.

 Ansiktsuttrykk er en form for ikke-verbal kommunikasjon, som andre former for kroppsspråk. Å lære å lese i ansiktet sammen med observere kroppsspråk kan virkelig hjelpe deg å få en nøyaktig lesing. For eksempel, hvis en person krysser hans eller hennes armer og ansiktsuttrykk av darting øyne, ubehag og en bevoktet fronten er kommunisert. Du kan da se for ytterligere hint om hva den følelsesmessige smerten er eller hva personen ser ut til å være gjemt.

 Det er viktig å merke seg at selv om indirekte øyekontakt tendens til å bety at noen ikke blir helt ærlig med deg, kan intense ukompliserte øyne også være et tegn på juks. En bekymret hans eller hennes ansiktsuttrykk avslører for mye ville bevisst prøve å holde direkte øyekontakt person. Se etter tvungen innsats i stedet for en naturlig måte å opprettholde kontakt med øynene. Sosiopater som voldsomt uten å oppleve skyldfølelse kan være, er spesielt dyktige på å opprettholde utseendet på naturlig øyekontakt mens faktisk skjule sine sanne følelser. Du kan bare føle noe ubehag når i nærvær av en sosiopat fordi de ellers kan synes å være ganske vanlig og sjarmerende.

 De leser ansiktsuttrykk nøyaktig er utfordrende, derfor er praksisen nødvendig. Du bør ikke være raske til å dømme et uttrykk uten noen analytisk tenkning. Belly Feeling er også en viktig faktor. Det tar praksis og den rette blandingen av gut instinkt og grundig analyse for å lære å lese ansiktsuttrykk, også.

 Noen folks ansiktsuttrykk kan være subtile, mens andre "er mer animert. For å lese ansiktsuttrykk mer vanskelig, for ikke alle mennesker reagerer eller kommunisere ikke-verbalt på samme måte. Litt smalere øyne for en person kan mistenke signal, mens for en annen person kan det bety sinne eller ergrelse. Heve øyenbrynene for folk flest betyr at de er overrasket.

 Eyes forteller deg mest når du leser ansiktsuttrykk, men andre funksjoner kan også bli fortalt. Tuter eller trekke seg tilbake, kanskje lepper bety at en person ikke prøver å lokke fram negativ kritikk. Rynker nesen kan bety enten avsky eller forvirring. Daglig praksis å lese ansikter kan hjelpe deg i å få nøyaktig.

  •  Autistiske barn har en vanskelig tid å tolke andres ansiktsuttrykk.
  •  En intens utseende kan være et tegn på juks.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha