Hvordan lese en arrestasjonsrekord

 Hvis du er arrestert, er du vanligvis utstyrt med en kopi av arrestasjonsrekord forklare hvorfor du har blitt arrestert og fakta rundt hendelsen. Arrest poster er ofte strødd med forkortelser, alfanumeriske koder og sjargong som kan være vanskelig for noen andre enn polititjenestemenn å forstå. Dette kan gjøre det svært vanskelig for deg å lese en arrestasjonsrekord, noe som vil påvirke din evne til å forsvare deg selv.

 Ting du trenger

 Liste over tilgjengelige koder

 10 Liste over koden definisjoner

 Liste over under felles politi slang

 Lese og forstå en arrestasjonsrekord

 Begynne å lese på toppen av stopp pluggen. Du bør finne grunnleggende informasjon om pågripelsen, inkludert navn, personopplysninger, beskrivelse, fysiske egenskaper, og tid, dato og sted for pågripelsen fant sted. Navnet på ansvarlig for arrestasjonen, back-up offiserer, politiet som håndterte pågripelsen og lignende informasjon må være tydelig angitt nedenfor. Også ta oppmerksom på antall saker, kan det hende du trenger for fremtidig referanse at saken fortsatt etterforskes.

 Gjennomgå felles politikoder, på folkemunne kalt "ti-koder." Ti-koder er numeriske forkortelser som brukes av politiet, dispatchers og andre medlemmer av krisepersonell og politi for å raskt kommunisere . De vises også i postene og arrest rapporter. Du kan sammenligne en ti-kodeliste for opptak arrestasjonen å bedre forstå problemet.

 Få en kopi av statlige og lokale koder tilgjengelig. disposisjonskoder er utpekt av bokstaver Forkortelser for vilkår, steder og hendelser som tjenestemenn med ansvar for politi ofte bruker når fullføre papirarbeidet Commons. Du kan be om en liste over dine lokale koder tilgjengelig for din politiet eller avdeling som behandlet arrestasjonen.

 Gå gjennom listen over slang av byens politi. Håndhevelse er veldig avhengig ikke bare koder og forkortelser, men slang også. Arrest poster er ofte fulle av slang og forkortelser, som kan være utrolig forvirrende. De fleste rettsområder er avhengige av de samme eller lignende slang, uavhengig av hva fylke eller stat de er.

 Kontakt politiet der innspillingen av den opprinnelige arrest. Når det tviler, kan du alltids spørre en serviceverksted som håndterte pågripelsen av bistand. De vil være i stand til å forklare begrepene og akronymer du ikke kjenner igjen, og hjelpe deg til å lese og forstå nedleggelse mappen.

 Hint

 Er du i tvil, kan du alltid konsultere en kriminell forsvarsadvokat for å hjelpe deg å lese og forstå din arrestasjonsrekord, og forklare prosessen med hva som skjer videre.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha