Hvordan lovlig immigrere til Canada

 Hvis du er en kanadisk statsborger eller fast bosatt i Canada, kan du sponse din ektefelle, samboer, ekteskapelig partner, avhengig barn eller annen slektning kvalifisert til å bli en permanent bosatt. Søknad om varig opphold i faglært kategorien av den føderale komponent kan også fremmes av de dyktige og profesjonelle medarbeidere. Søk om Citizenship and Immigration Canada for å ta med familien til Canada.

 Ting du trenger

 Bilder av deg og kjæresten din sammen

 Pass

 Fødselsattest

 Vigselsattest

 Noen bevis for en grad høyskole eller universitet

 Pengene for en flybillett

 Penger spart for landing i Canada og etablering

 Alle former tilgjengelig på CIC nettsiden

 Tid til å fullføre noen

 Instruksjoner

  •  1

 Samle alle dine dokumenter skal gjelde som sponsor for din ektefelle eller partner. Søkeren skal gi: pass, oppholdsstatus i Canada, fødselsattest, forvaring / adopsjonspapirer og bevis for en legeundersøkelse. Den forkjemper må gi: kanadisk statsborgerskap kort / beboer, kanadiske fødselsattest eller kanadisk pass. Begge parter må gi: vigselsattest, bevis på oppsigelse av eventuelle tidligere ekteskap, bevis på sedvanerett forhold, fotografier av vielsen. Noen bilder er påkrevd: to bilder av søkeren og avhengige barn i Canada. Referansepersonen må legge ved bevis på inntekt.

 2

 Samle alle nødvendige dokumenter til å søke som faglært, inkludert sysselsetting historie i 18 år, perioder med arbeidsledighet, utdanning, ferier eller tid som en husmor. Du trenger også å presentere dine reisedokumenter og kontroll av bevis for språk. Arbeidsgiveren din må sende et brev om at du vil starte en fast jobb når du er innvilget permanent bosatt status. Brevet må være på offisielt brev av selskapet med navnet og adressen til selskapet - og være signert av daglig leder / veileder agent. Den bør inneholde en startdato, årslønn, stillingsbetegnelse og antall timer planlagt å jobbe hver uke. Du må referere brev alle arbeidsgivere i de siste 10 årene. Indikerer også pedagogisk historie, bevis for alle dokumenter sivilstatus, identitet og sivil status, seks bilder av deg selv, politiet clearance,

 3

 Klikk på "Send" -knappen øverst eller nederst i skjemaet før du skriver for å sikre at du har besvart alle spørsmålene og vil unngå forsinkelser i behandlingen av din forespørsel. På den siste siden med strekkoder og en signaturlinje vil automatisk bli opprettet. Skriv ut, signere og datere skjemaet. Skrive den ut på hvite, grade obligasjoner og ikke-glanset papir. Plasser strekkoden ark på toppen av hver enkelt pakke.

 4

 Betale gebyret, og sende inn skjemaet for behandling.

 Hint

 Kontroller at du har bilder av deg og din ektefelle i minst en 4-6 måneders tid

 5. november 2011 til ingen nye søknader sponse foreldre eller besteforeldre vil bli akseptert for behandling i inntil 24 måneder.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha