Hvordan løse en Holley Carb

 Sette en Holley forgasser er arbeid som kan gjøres i løpet av minutter. Noen ganger justeringsskruen på en Holley forgasseren ved å løsne motorvibrasjoner mens den er i gang, forårsaker feil motor og redusere drivstofforbruket. En dårlig racing motor kan også forårsake motordeler til rask svikt. Du kan justere forgasseren Holley selv, slik at du sparer tid og penger på å ha en mekaniker eller noen andre gjøre jobben for deg.

 Ting du trenger

 Skrutrekker

 Vakuummåler

 Instruksjoner

 Finn to tomgangsskruen på begge sider av blokken Holley forgasseren måling mellom forgasserhuset og flottøren bollen på siden.

 Vri justeringsskruene med en skrutrekker sakte mens motoren er slått av, skru skruen mot klokken til de berører bunnen. Vri skruene til du føler en viss motstand for å unngå over-innstramming.

 Vri skruene med klokken 1-1 / 4 svinger med en skrutrekker for å starte tomgang. Sett motoren og la den varmes opp i ca fem minutter.

 Trekk sugeslangen av sugeporten til forgasseren av bakgrunnen og sette en vakuummåler til vakuumporten.

 Vri tomgangsskruen på forgasseren Holley kvart omdreining med klokken i en tid før turtallet på vakuummåleren når 600 for de to justeringsskruene.

 Fjern vakuummåleren fra suge og feste slangen til porten hullet. Slå av motoren.

 Hint

 Snu forsiktig skruer, ved innstilling av justeringsskruen, for å hindre dem fra å festes med overstramming.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha