Hvordan løse en Honda Lead scooter

 Scooter problemer kan grupperes i tre typer: scooteren vil ikke starte, det vil ikke bli oppdatert, eller mangler tilstrekkelig pickup. Avhengig av problem som plager din scooter, kan du løse en rekke mekaniske komponenter før du tar din scooter til en mekaniker. Feilsøking en Honda Lead scooter er en viktig prosess som de fleste scooter eiere kan utføre.

 Honda Lead starter ikke

 Sjekk for å se om Honda Lead gass. Fyll tanken hvis den ikke gjør det.

 Vend kill bryteren til "On". Drep brytere er en mester sikring som, når den er satt til "Off", noe som gjør det umulig å starte scooteren.

 Trekk til tennpluggen på motoren. Drift- og til løse tennplugger, noe som hindrer en scooter i gang. Tennpluggen er plassert på toppen av motoren.

 Evakuere luftfilteret. Fjern plast tilfelle av svart luftinntak å få tilgang til luftfilteret. Saken er plassert på venstre side bak på scooteren ved å fjerne de to bolter i den øvre del av girkassen og enkelt festebolten til den nedre del av den bakre hjulbrønn. Ta ut og rengjør luftfilteret. Bytt om nødvendig.

 Honda Lead vil ikke forbli Running

 Skinne en lommelykt i bensintanken. Hvis du ser små bobler kondens i tanken bunnen, har du vann i drivstoffet. Sug tanken med en mekanisk hevert tank pumpe.

 Trekk til tennpluggen.

 Koble kill switch. Noen ganger drepe brytere kan funksjonsfeil eller kortslutning. Åpne panelene på styret med en pipenøkkel og kutte to sønn som kobles til baksiden av bryteren. Spleise de to sønn sammen for å omgå bryteren.

 Honda Lead Kjører dårlig

 Sjekk lufttrykket i dekkene på bakhjulene for ditt Honda Føre med en lufttrykkmåler. Den bør leses ca 29 psi. Fyll dekket til riktig psi.

 Skift ut drivremmen i transmisjonshuset på siden av scooteren. Åpne opp boksen ved å skru de seks boltene som holder lokket på og deretter skru og fjern de to tannhjulene med en muttertrekker. En løs belte sags i midten, forårsaker en nedgang i mengden energi som overføres fra motoren til bakhjulet.

 Tømme emballasje av eksosrøret materiale. Festebolter foran eksosrøret er lett tilgjengelig på utsiden av røret. Emballasjematerialet kan fjernes og skiftes ut for hånd. Emballasje utstyr kjøp fra scootere forhandlere.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha