Hvordan løse en Samsung mobiltelefon

 Nesten alle har ytret setningen "jeg hater mobilen min" på et eller annet tidspunkt. Faktum er, at selv for høyt nivå mobiltelefon beslutningstakere som Samsung, problemer noen ganger oppstå med telefoner. Men Dette betyr ikke at du bare må sette opp med uoverensstemmelser i funksjonene i mobiltelefonen din. Faktisk kan en person som har problemer med en Samsung mobiltelefon gjøre en rekke ting for å løse problemet, og adressen.

 Instruksjoner

 Hvis du pleier å ha et lavt signal hjemme eller på kontoret, sammenligne tjenesten gitt av ulike leverandører i regionen. For eksempel, hvis ditt hjem eller kontor er nær fjellene som blokkerer tilgang til en mobiltelefon tårnet, signalet kan bli delvis blokkert. Sjekk telefonen fra en venn som har en annen leverandør for å se hva slags tilgang de mottar. Med mindre du ønsker å flytte eller skifte jobb, kan det være bedre å bruke din Samsung-telefon til en leverandør som har et mer tilgjengelig mobilmaster.

 Hvis Samsung telefonen kjører ofte ganske uventet, sjekk for å se hvor mye strøm batteriet har. Hvis batteriet er utladet, må du lade det og ta hensyn til hvor lenge telefonen fungerer de før den må lades. Hvis batteriet er utladet før mer enn én time taletid brukes, kan det hende du må kjøpe et nytt batteri.

 Sjekk ut SIM-kortet. Hvis strømmen av telefonen ser ut til å fungere fint, men du er ikke i stand til å ta en telefon eller sende en tekstmelding, er det en sjanse for at SIM-kortet i telefonen er løs. Åpne SIM-kortrommet der løgner og sørge for at det er rett og stramt. Deretter prøver å ringe eller ny tekst.

 Hvis telefonen fryser og vil ikke bla gjennom en meny til en annen, ringe eller slå den av, fjerne batteriet i telefonen og vente omtrent et minutt før du bytter batteri. Dette kalles en hard sjokk, og det gjør at telefonen en sjanse til å nullstille og ta vare på sine problemer internt.

 Hvis du prøver å koble til en ny Bluetooth-enhet til din Samsung-telefon, men har funnet ut at telefonen ikke gjenkjenner enheten, må du oppdatere telefonen for å få den nyeste firmware. Besøk Samsung Download Center for å finne ut om du har den nyeste firmware på telefonen.

 Hint

 Hvis du eier en ny Samsung-telefon, kan du lese boken som følger med telefonen. Det kan vel ikke være noe problem med telefonen; snarere problemet kan du ikke fullt ut forstår hvordan du skal bruke den.

 Hvis telefonen er fortsatt under garantien, forsøk å åpne telefonen og arbeide innenfor det nesten helt sikkert vil gjøre garantien ugyldig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha