Hvordan magnetventiler fungerer

 Definisjon

 Magnetkontrollventiler er elektromagnetiske ventiler som brukes for både gass og væske, og styres av start og stopp av den elektriske strøm gjennom en solenoid. En solenoid er i spolen wire som endrer tilstanden av verdien. Magnetventiler diktere strømmen av vann eller luft, og blir brukt i væske. Fluidic væske brukes til å bære både digitale og analoge operasjoner. Magnetventiler er designet for å frigjøre, distribuere eller blande ulike væsker.

 Funksjon

 Magnetventiler er delt inn i to hoveddeler; de er elektromagneten og ventiler. Solenoiden virker til å omdanne elektrisk energi til mekanisk energi. Dette åpner ventilene og kontroll mekanisk. Magnetventiler er metalltetninger som gjør at elektriske grensesnitt til enkelt kontrolleres. Når ventilene ikke er aktivert, blir en fjær brukes til å opprettholde den åpne eller lukkede ventil.

 Process

 Magnetventiler begynne i lukket tilstand, og vannet begynner å gå inn en elastisk membran. Vann skyver en fjær i den elastiske membranen ned. Diafragmaet har en tapp hull i midten, som langsomt lar vannet strømme gjennom den. Vannet fyller den andre siden av membranen, slik at vanntrykket er nå det samme på hver side. Selv om trykket er det samme, er den kraft som er større på oversiden, og tvinger stempelventilen på innløpstrykket. Dette resulterer i at styreventilen er hermetisk lukkede til vannstrømmen. Reguleringsventilene til de magnetventiler aktiveres når tappen presses oppover fra magnetstrømstyrke. Vannet i kammeret strømmer gjennom kanalen, og på utløpssiden av ventilen. Kammertrykket vil begynne å falle, og heve hovedventilen av membranen, slik at vann kan strømme gjennom.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha