Hvordan male Rim Setter

 Maling kant av innsatsene i en bil er gjort på samme måte som males hjulene selv. Skjærene er ofte enklere, men fordi i motsetning til rim, innsatsene kan enkelt fjernes for å male prosessen. Det finnes en rekke spraymaling kan gjøres for bil felger, og de kan komme i mange forskjellige utførelser. Bestemme hvilken farge som fungerer for deg og endre utseendet på dine felger i et par raske skritt.

 Ting du trenger

 Skrutrekker

 Felgrens

 Sandpapir

 Rene kluter

 Lerret

 Spray maling aerosol

 Instruksjoner

  •  1

 Fjern hjulene inserts trekke dem med skrutrekkeren. Rengjør innsatsen med renere av felgen og grundig rene filler.

 2

 Sand den gamle finish av felgen setter for å gi dem en passende overflate for ny maling til å følge. Bruk finere korn sandpapir og ta vare for ikke å punktere eller sterkt skrape overflaten som du sand i en jevn sirkelbevegelse med et lett trykk. Tørk støv og setter rester når de er skikkelig forberedt og sette på lerretet i et godt ventilert område.

 3

 Riste flasken kraftig og aerosol spray på overflaten i henhold til produsentens instruksjoner. Begynn med boksen på 8 til 12 inches fra overflaten og gi dem et tynt lag med en glatt jevn bevegelse. La dette laget tørke helt før du fortsetter. Slip utenfor bakkene eller dråper som nødvendig for å sikre en jevn finish.

 4

 Påfør flere lag som er nødvendig for det samme som du gjorde i trinn 3, tar seg ikke å legge for mye maling på overflaten til enhver tid.

 Hint

 Spray maling for tykk kan føre til slutt å komme ut ujevn eller beiset forskning.

 Vri og riste boksen som er nødvendig for å sikre at malingen sprøytes lett.

 Bruk sikkerhetsutstyr som briller, hansker og åndedrettsvern ved sprøyting felger.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha