Hvordan male øyne på Ceramics

 Produksjon av porselen dukker, en type keramisk, ble populær i 1800 i Tyskland, Danmark og Frankrike. I midten av det 19. århundre, en tysk dukke produsenter begynte masseproduksjon hoder, armer og ben. Produksjon dukker med keramiske hoder, armer og ben er et populært yrke selv i dag. En av de vanskeligste delene av prosessen er ansiktet. Når du male øyne på keramikk, det tar vare og en stødig hånd.

 Ting du trenger

 Brush

 Akryl maling, white

 Akryl maling, svart

 Maleri fin pensel tips

 Akrylmaling

 Instruksjoner

 Maling øyet. Du må kanskje bruke mer enn ett strøk med maling for å gjøre det ser ugjennomsiktig. La malingen tørke før du fortsetter.

 Male omrisset av toppen av øyet med svart akrylmaling. En fin-tipped børste fungerer godt for dette trinnet. La malingen tørke.

 Bruk en tynn pensel til å male elev av hvert øye. Pass på at hodet er veldig rolig som du gjør, slik at studenten er så nær en perfekt sirkel som du klarer. Studenten skal være dobbelt så stor som en vanlig student.

 Legg farge til øyet av en "c" i eleven; de åpne endene av "c" må peke i samme retning, enten mot venstre eller høyre. Fargen valget er ditt. La malingen tørke.

 Legg gnisten i øynene. Bruk en tynn pensel og hvit maling for dette trinnet. Lag en kort vertikal strek mot øverst til høyre øyet. Lag to små streker nedover venstre øyet. Gjør dette for begge øyne.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha