Hvordan man best kan se hva du gjør i SketchUp Få

 Bruke SketchUp uten å lære hvordan du gjør en jobb, zoome og panorere er som å prøve å bygge et skip i en flaske. I mørket. Med hendene bundet bak ryggen din. Bruke spisepinner. Få bildet?

 Fullt halvparten av modellering i SketchUp bruker Orbit, panorere og zoome verktøy, du kan endre visningen slik at du kan se hva du gjør. De fleste som prøver å finne ut SketchUp til å ta sine egne for lang tid å forstå viktigheten av dette navigasjonsinstrumenter og timer skjeling, gryntende og prøver en all-around elendig tid å "få" hva de gjør.

 Går i bane

 Hold et glass vann i hånden. Nå snu og rotere håndleddet rundt i alle retninger, slik at vannet er alt om deg og resten av rommet. Stopp når glasset er tomt. Det er en ganske minneverdig måte å finne ut om Orbit verktøyet.

 Akkurat som håndleddet hjelper du ser på det et glass å se det fra alle vinkler, tenk på bruk av Orbit som måten å fly rundt arbeidet ditt.


 Mens Orbit verktøyet kan bli funnet på menyen og en Orbit kamera-knappen på verktøylinjen, her er hvordan du bør alltid ha en jobb: Klikk på rullehjulet på musen og hold den inne. Nå beveger musen rundt. Se din modell svinge rundt? Slipp rullehjulet når du er ferdig.

 Ved hjelp av musen betyr en jobb som du ikke trenger å endre verktøy hver gang du ønsker en bedre oversikt, kan du spare lastebillass tid.

 Zooming

 Hold tomt glass på armlengdes avstand. Lukk øynene og deretter erstatte glasset susende mot deg, umiddelbart stopper når den treffer deg i nesen. Nå kaster glasset rundt i rommet, legg merke til hvordan den krymper som det blir lenger unna. Det er, i et nøtteskall, beskriver verktøyet Zoom.

 Du bruker zoom for å komme nærmere din modell. Når du jobber med noe lite kan zoome inn til det fyller ditt modellering vinduet. Å se alt på en gang, ut.


 Det er et par ting du bør huske om Zoom:

  •  Den beste måten å zoome er å rulle fingeren på rullehjulet på musen for å zoome inn og ut. I stedet for å klikke på rullehjulet for å zoome en jobb, bare rulle hjulet frem og tilbake.

     Og som Orbit, kan du finne en zoom verktøy på kameramenyen og Zoom-knappen på verktøylinjen, men zooming ved hjelp av rullehjulet på musen betyr at du ikke trenger å bytte verktøy. Når du slutter å bla, zoome inn eller ut, gå tilbake du til hva verktøyet du bruker for.

  •  All bruk zoom for å se alt. Teknisk zoom Alt er en helt egen instrument, men det er nok å nevne her relatert. Hvis du vil at din modell for å komplettere din modellering vinduet, velger du ganske enkelt kamera → Zoom All.

 Zooming med rullehjulet på musen, zoomer SketchUp inn på markøren; bare plassere den på noen del av modellen som du vil zoome inn på. Hvis markøren er ikke på noen av geometrien av modellen, er zoomen ikke veldig bra - du ender opp med zooming enten svært sakte eller veldig fort.

 Bare panorering rundt

 Bruke Pan verktøyet er mye som vaske vinduer - papirhåndkle flytte frem og tilbake, men det er fortsatt flat og det blir aldri nærmere eller lenger vekk fra deg. Paneringsverktøyet er i utgangspunktet å skyve for din modell syn rundt i modellering vinduet. For noe som er sett til høyre, Pan bruker du til å skyve din modell til venstre. Det er så enkelt som det.

 Selv om du finner en Pan verktøy på menyen og en Pan kamera-knappen på verktøylinjen, her er den beste måten å panorere Hold hjulknappen på musen og trykke Shift-tasten. Hvis du gjøre begge deler samtidig - i utgangspunktet, Orbit + Shift - markøren midlertidig endres til Pan verktøyet. Når markøren gjør, flytte musen til å panorere.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha