Hvordan man skal beregne verdien av et kjøretøy

 Ikke to evaluerings guider tilby den samme verdien for et kjøretøy. Du kan sjekke handel data for å finne ut hva bilen din er verdt til en forhandler og verdien av privat salg, slik at du vet hvor pen prisen på bilen. Eller du kan sjekke den endelige verdien, slik at du ikke betaler for mye for en bilforretning. Edmunds og Kelley Blue Book er mye brukt - sjekk begge områdene og bruke en median på verdier for å fastslå fair prising. Retningslinjene evaluerings tar ikke hensyn til de rådende markedsforhold, for eksempel økonomi eller gasspriser.

 Kelley Blue Book

 Klikk "Year, og merke" i bruktbil menyen fra Kelley Blue Book hjemmeside. Bruk rullegardinmenyene for å velge år, merke og modell på neste side og sette ditt postnummer i pop-up boksen for å fortsette.

 Velg verdien av bilen du ønsker. Du kan se andre verdier av resultatsiden så klikk en verditype for å fortsette. Velg nivået for trim resultatsiden.

 Skriv inn presise kjørelengde for bilen. Gjennom alternativene på nettsiden - med en boksen ved å vise ham en standard funksjon. Ukontrollert bokser bety pakker eller funksjonalitet. Velg riktige egenskapene for å produsere en nøyaktig verdi - noen er verdt tusenvis.

 Les bakgrunns gitt detaljer og sjekke tilstanden på bilen du undersøker. Legg merke til den riktige verdien fra resultatsiden, eller endre verdiene for riktig resultat verdi ved å velge fra menyen til venstre.

 Edmunds

 Gå til nettstedet Edmunds, og bruktbil-menyen, klikk på "vurderinger, ingen inventar." På neste side velger du "Bestem verdien" av retten.

 Velg den helt av kjøretøyet fra bruktbil takstmann menyen. Deretter velger året av bilen på neste side og deretter riktig modell.

 Velg modellnivå. Hvis du er usikker, kontroller bilmodell av etiketten som LX, EX, SL eller andre nivåer som du ser.

 Skriv inn det nøyaktige kjørelengde på bilen. Velg flere alternativer fra listen, og fargen og bilen. Klikk "Get Pris Report" når du er ferdig. Velg den endelige verdien eller den private utveksling fra bordet og skrive verdien ned.

 Legg både Edmunds og Kelley Blue Book verdier og dividere med to til en rettferdig estimat av verdien av kjøretøyet.

 Hint

 Sjekk lokale oppføringer på

 Hvis verdien som du har nådd etter forskning ikke lik ikke å kjøpe eller mengden av utveksling, spør selgeren hvorfor.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha