Hvordan møbeltapetserer en motorsykkel sete

 Lokket på møbeltrekk på en motorsykkel sete legger stil til sykkelen med ekstra beskyttelse for rytteren. Hvis setet omslaget blir gammel og slitt ut, trenger du et nytt deksel. Eller du kan skifte deksel til din personlige vri. Mens setetrekk kan variere avhengig av modell, er det vanligvis sydd på setet for å sikre det ned. Du kan enten kjøpe en ferdig polstring setetrekk for sykkelen eller har en måling.

 Ting du trenger

 Motorsykkel setetrekk stifte Lirk bar skiftenøkkel Flat skrutrekker Tenger Allen

 Instruksjoner

  •  1

 Koble fra setet på sykkelen. Fell ned baklemmen av setet for å finne de to skruene som holder den på plass. Fjern skruene med en umbrakonøkkel og skyv setet ut av posisjon. Slå på setet for å se hvor dagens innredning dekselet er festet.

 2

 Fjerne det gamle lokket på setet. Det bør stiftes på. Så graver fjernes ved hjelp av en spak spissen av skrutrekker, tang, eller en kombinasjon av de tre. Klippene er svært nært brukt og vil ta litt innsats for å fjerne den. Legg merke til plasseringen av hvert klipp du sletter dem.

 3

 Få et nytt setetrekk som er designet til din nøyaktige MC-modell. Konsultere en ekspert i en motorsykkelbutikk. Ta setet med deg for å vise. Hvis du ønsker å designe din egen cover, bruke den gamle dekselet som en referanse. Motorsykkel setetrekk er vanligvis laget av vinyl, skinn eller semsket skinn.

 4

 Plasser det nye dekselet møbeltrekk skum padding på setet på sykkelen, skyve på den samme gamle måten var på.

 5

 Staple lokket på med en sterk base pistol. Plasser en stift på hver fri enden av dekselet, presser ned stramt som du bruker stiftepistol. Sett stifter på samme sted som originalene var, men noen få millimeter til side slik at de ikke treffer en tidligere basen hull og løsne.

 6

 Fest polstret sete tilbake på motorsykkel med sin skrue.

 Hint

 Setetrekk er sikret med en krok og loop system eller innvendig elastisk band. De er lettere å fjerne, og du trenger ikke engang å fjerne setet i seg selv i dette tilfellet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha