Hvordan Molding trolldeig

 Trolldeig oppskrift deles mellom lærere og foreldre med små barn at blandingen er ikke giftig og kan tilberedes i mikrobølgeovn eller venstre for å tørke på et kjølig, ikke fuktig. Bruk den selv, eller få barn er involvert i dekorere ferie eller hverdag samtidig skape skulpturer, ornamenter og tre ornamenter. Forme deigen med hendene og flat med en kjevle og bruke dekorative vinner. Dekorer med maling, glitter og håndverk forsyninger etter matlaging eller lov til å tørke, eller alle naturlige fargestoffer før tørking.

 Ting du trenger

 2 kopper hvetemel

 1 kopp salt

 3/4 kopp varmt vann

 Bowl

 Trespatel

 Instruksjoner

 Bland mel, salt og vann i en medium bolle og rør til det er helt blandet med en trespatel. Legg proporsjonale mengder mel og salt hvis blandingen er for klissete eller legge en teskje vann på en gang hvis det er for eksentrisk.

 Forme deigen til en form du velger å flate med en PIN-kode og trykk cookie stanser rulle i deigen. Fjerning danner resten av deigen og la den tørke grundig i 1 til 5 dager, avhengig av tykkelsen av hver bit.

 Mal tørket lim i farger av ditt valg faller sammen med natur dekorasjon eller la det for en naturlig look til kunst.

 Legg deigen anvendt i en forseglet plastpose i en uke. Ikke la pastaen tørke hvis du planlegger å bruke det igjen.

 Hint

 Små former eller tynne blanke kan bakes i en ovn ved 200 ° i ca. 2 timer i stedet for tørking. Mikrobølgeovnen er et alternativ. Bruk prosent strøm 50 1-4 minutter og holde et øye på den for å hindre brann.

 Jo større eller tykkere formen, jo lettere er det å sprekke under tørking.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha