Hvordan montere en DirecTV fatet

 DirecTV og andre merker av parabolske antenner, kan monteres på en rekke måter. Rettene kan monteres på flate tak, kantete, helvetesild eller metall, glatte og mot vegger, fasader, rekkverk, stolper og selv direkte i bakken med stolper og stativer. Hvilken type montering brukes, avhenger av type installasjon er montert på flat, og hvor er det beste stedet for å montere. En DirecTV fatet bør monteres så høyt som mulig i et åpent område slik at han kan kommunisere fritt med satellitten som den mottar signaler. Hvis du bestemmer deg for å installere en DirecTV parabolen selv, vil du sannsynligvis nødt til å komme på siden av huset ditt, i nærheten av din taket kanten.

 Ting du trenger

 Stige

 DirecTV satellitt-antenne og monteringsutstyr

 Bormaskin

 Koaksialkabler

 Nøkkel

 Skrutrekker

 Nut Driver

 Magnetiske kompasser

 Instruksjoner

 Koble mottakeren til TVen, og slå på begge enhetene. Gå til menyen antenne skjermbildet for installering, og velg "-lør 3 oval." Åpne peker antennen menyskjermen, der du kan skrive inn ditt postnummer. Legg merke til tallene azimuth, høyde og tilt som vises på skjermen, som du vil bruke dem til riktig posisjon parabolen din for best mulig mottak. Koble satellittmottakeren fra strømkilden.

 Gå utenfor, og bruke en stige til taket. Hvis du har en bro, kan du gå på dekk for dette trinnet. Siden DirecTV satellitter er lokalisert i den sørlige himmelen over ekvator, må antennen din plassering ha klaring elevasjonsvinkel og en klarering periode på 18 grader. Bruk et magnetisk kompass for å finne området på taket eller ytterkledning. Hvis du bor i en nordlig grense stat, trenger du en leser høyde til 30 grader, og hvis du bor i en stat sør for grensen, må du lese 60 grader. Velg et sted som, da, på den angitte vinkelen ovenfor, er også fri for bygninger eller trær i blikket.

 Installere den medfølgende "EZALIGN Mast" på siden av huset nær kanten av taket ditt. Legg merke til at masten svinger opp og ned og venstre til høyre. Innebygd vater hjelper deg å installere masten slik at det er helt rett, som er avgjørende for god mottakelse. Løsne pole bolter, og flytte masten inntil boblen er sentrert perfekt mellom de to markerte linjer. Hold stangen og stram de fire skruene med en "7/16 mutter driver. Bruk en skiftenøkkel til å stramme boltene videre, sikre at antennemasten er godt festet til siden av huset.

 Få av taket, og montere parabolen på bakken i forberedelse for feste til antennemasten. Fest flat arm LNB / antenne sammen igjen som vist i monteringsanvisningen som følger med DirecTV parabolen. Løsne mutrene for å vippe tilbake til antennen montering, og å justere avhengig av helningen verdien oppnådd i trinn 1. Koordinasjon stramme mutterne av helling. Løsne de to boltene på hver sideriss av sammenstillingen av antennen, og den innstilte høyde verdien oppnådd i trinn 1 av koordinater.

 Skyv baksiden av antenneenheten på toppen av masten av antennen til den stopper ved dreiebolten. Stram / mastspennbolter både azimuth og svingbolten slik at antennen bare har side-til-side bevegelse.

 Road RG6 koaksialkabel fra mottakeren til jordingsblokken kabelen som fulgte med flatpakket DirecTV. Finne og markere stedet der kabelen går inne i ditt hjem, gjennom vegger, å få kontakt med DirecTV parabolen. Bor et 1/2-tommers der. Koble kabelen til "Sat In" på DirecTV boksen. Ikke koble satellittmottakeren ennå.

 Fest jordledning til skruen jorden på siden av antennemasten basen. Fest de tre LNB hoder LNB arm, og sikre arm med den medfølgende monteringsutstyr som består av skruer og muttere Phillips.

 Plugg inn og slå på satellittmottakeren. Koble mottakeren til TVen. Bruk strømmåleren på signalet skjermen som vises på TV-skjermen for å få sterkest mulig signal. Spør en venn til å se på skjermen mens du går utenfor og litt justere satellitt; Spør din venn til å videresende signalstyrken i tall på en mobiltelefon til du får en sterkest mulig signal.

 Sett din meny på skjermen for signaldeteksjon modus på satellitt A. Bruk en enkelt satellitt transponder å justere azimuth på DirecTV parabolen. Rett antennen i sørlig retning, eller bruke antall azimuth oppnådd i trinn 1 med et kompass for nøyaktig utgangspunkt. Dreies antennen rundt masten med noen grader om gangen, stoppe tre til fem sekunder mellom de to bevegelser for signalstyrkeindikator for å oppdatere. Når du har en sterk indikator, styrke grønt signal, stramme alle bolter og muttere på antennen og mast.

 Hint

 Hvis du velger å montere parabolen DirecTV på en vegg av stucco, ytterkledning, rekkverk, peis eller i bakken, må du kanskje kjøpe ekstra maskinvare kit fra din lokale elektronikkbutikk, som som tilbys av DirecTV er strengt for tak mounts.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha