Hvordan montere en mobiltelefon på en sykkel

 Montere din mobiltelefon til styret på sykkelen er en god idé, spesielt hvis du har en GPS-aktivert smarttelefon. Hvis du monterer telefonen på sykkelen din, er det ikke i lommen der det kan falle på fortauet og bli skadet. Du kan også enkelt finne tid, eller slutte å besvare et anrop. Montert smarttelefoner kan gi deg turn-by-turn retninger. Kjøpe en hest er et dyrt alternativ, men du kan også gjøre hjemme.

 Ting du trenger

 Swivel montere en lommelykt for sykkel håndtak

 Skrutrekker

 Saks

 Heavy sandpapir

 Superlim

 Plastic mobiltelefon tilfelle

 Instruksjoner

 Fjern dreibar monterings lommelykt ut av emballasjen. Undersøke sentral del for å se om det er holdt med en skrue. I så fall bruker skrutrekker til å fjerne skruene og fjern den roterende delen. Ellers bruker saks til å klippe det.

 Sand strimlet plastdeler eller kjemikalier igjen på fjellet. Den sandpapir vil også grov opp overflaten av fjellet, noe som gjør det lettere å holde telefonen saken til det.

 Dekk overflaten av fjellet med superlim og trykk fast på baksiden av plast telefon tilfelle i limet. Hold den, bruke fast press, i 1 minutt. La det tørke over natten.

 Åpne bunnen av monterings lommelykt. De fleste av dem åpner som klør, så bare dra de to delene av sirkelen avstand fra hverandre. Noen medier har en liten lås du må avbryte for å gjøre monteringen åpningen. Lavere montering på styret i den posisjonen du ønsker, og lukk fjellet i barer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha