Hvordan munn og tenner Of Clay

 Clay kan ta noen form hans manager finner det hensiktsmessig å danne, inkludert munn og tenner. Arbeide med polymer leire for de beste resultatene. Selv om det teknisk sett ikke en leire, er dette materialet svært fleksibel. Dessuten vil det ikke smelte når farge, slik at du kan jobbe med leire i flere pigmenter uten å kombinere dem. Din unike tolkning av formen på munn og tenner vil diktere det endelige utseendet av denne virksomheten. For et snev av humor, kan du lage et gap mellom tennene eller har noen manglende tenner.

 Ting du trenger

 Polymer leire

 Gummi avansert verktøy

 sikkerhetsnål

 Mouth

  •  1

 Rulle en håndflatepartiet av hånden av leiren til en ball. Bruk hvilken som helst farge du liker. Trykk lett på ballen på en overflate, flatere ene siden. Sentrum av denne formen må være tykk og mer overfladisk side.

 2

 Forme ballen i en halvmåne. Forsiktig trekke ballen fra hans side.

 3

 Rykke et smil på halvmåne form, ved hjelp av en gummi tips verktøyet. Pek tuppen av verktøyet i midten av halvmåne. Tracer leire, fra sentrum til ytre hjørner.

 4

 Etse lepper i vekst. Danner en svak skillet mellom toppen og bunnen av skjemaet, sikre dannelsen av smil. Tennene som du vil bli plassert her. Ved hjelp av fingrene, forme de øvre og nedre deler oppvokst i former leppene.

 Tennene

 1

 Fylle rommet mellom leppene til munnen med hvit leire.

 2

 Separer deigen i enkelte tenner. Bruk en tynn verktøy som en sikkerhetsnål for dette.

 3

 Trykker kantene av tennene, å fjerne de tomme hullene mellom leirekomponentene. Du kan også trykke på en del av lepper på tennene, og danner et unikt og autentisk smil.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha