Hvordan nå Top10 av søkemotorer

Muligens, hvis vi spør noen webmaster eller med ansvar for et nettsted, er dens primære ambisjon om å dukke opp i søkemotorer i TOP10. For å oppnå dette målet, kan vi gjøre mye, ifølge den siste utviklingen vedrørende arkitektur søkemotorene, spesielt koffein, Google motor. Mange blogger og SEO eksperter lurer på om denne nye måten å organisere informasjon er slutten av SEO. Vi tror det ikke vil, men hva hvis du trenger er å tilpasse de vanlige Web 2.0 SEO strategier. Vi kan gjøre følgende for å arbeide i SEO av våre nettsteder.

· Arbeidet med å optimalisere din side kildekode. Er ikke bare nødvendig for å utelukke eventuelle feil i linkene, men sørg for at, for eksempel, kan føre til ikke vises i søk.

· Streb tilgjengelighet, ikke bare i form av brukeropplevelsen. Ikke bare indeksere en side stil, jo flere sjanser har du for å bli indeksert av søkemotorer.

· Streb i strukturen på nettstedet ditt. Bør alltid ha en side viet til hver av de viktigste søkeord og nettadressen det bør inkludere disse søkeordene, for eksempel, det vil si, hvis det er en setning regisserte ord skiller medium. Kontroller at det er nok interne linker til disse sidene, for eksempel ved å inkludere en navigeringssidelinjen.

· Streb i kodene og bilder. Google har lykkes lese meta-tags på bildene, for eksempel beskrivelse og Alt-tekst. Tilsvarende er det viktig å fullføre alle kodene i hodet av nettstedet beskrivelse, tittel, søkeord.

· Ikke overfyll sider med skript. Mens søkemotorer er å forbedre deres evne til å følge lenkene i Java, for eksempel, vil det aldri være praktisk å ha alle interne lenker på nettstedet i dette språket.

· Valider nettstedet. Dette vil sikre at på den ene siden, hvem som helst, uavhengig av hvilken nettleser du bruker, eller hvilket operativsystem eller skjermoppløsning som brukes, kan få tilgang til nettstedet uten feil, er at alle brukere vil se det samme. Dessuten unngår du følgefeil, som kan verifiseres gjennom Google verktøyet til, veldig snart vil du se en direkte innvirkning på SEO av ditt nettsted. Hvis en del av grunnlaget for å ha en "sunn" nettsted på ovennevnte aspekter, når de bestemmer seg for å innkalle til en internett-markedsføring konsulent, har banet mye av arbeidet.

Hvis du likte denne artikkelen, og ønsker å få på plass, kan du gjøre det fritt, forutsatt at du sitere som en kilde

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha