Hvordan nullstille alarmen koden på en Harley-Davidson 2007

 Smart Security System Harley-Davidson tilbyr tyveri forebygging ved å signalisere en høy desibel sirene og blinke med blinklys, og ved å deaktivere starteren og tenningssystemet. Når bevæpnet, registrerer systemet når endring av kablene i tenningen eller batteristrøm. Systemet vil også aktivere hvis den oppdager at bilen beveger seg. En rekke varsel piper og blinker blinkende som en advarsel og tenningen er slått av hvis kjøretøyet ikke går tilbake til sin opprinnelige posisjon innen fire sekunder. Sikkerhetsrådet eller PIN-kode, som brukes til å deaktivere sikkerhetssystemet er et femsifret kode som er plukket opp av eier og kan tilbakestilles når som helst.

 Ting du trenger

 Nøkkelringer som fulgte med sykkelen

 Instruksjoner

 Legg merke til den nye fem-sifret PIN-kode i bruksanvisningen og på lommeboken kortet. Bruk av fra 1 til 9 bare.

 Plasser alle sjarmen for kjøretøyet på sykkelen eller omfang av avhengighet motorsykkel, å være innen rekkevidde av de håndfrie retter.

 Sett nøkkelen i tenningen og vri tenningsbryteren til følgende stillinger i den rekkefølgen - Ignition, off, tenning av, tenning.

 Skyv og slipp bryteren på venstre blinker to ganger. Blinklys blinker tre ganger i bekreftelse.

 Skyv og slipp bryteren blinker høyre en gang. Gjeldende PIN vises på kilometertelleren skjerm med det første sifferet blinker.

 Skyv og slipp bryteren på venstre blinker inntil ønsket nummer vises først. Trykk på bryteren høyresving signal for å bekrefte valget. Det neste sifferet vil nå blinke.

 Gjenta trinn 6 til hele PIN-kode er angitt, og vises på kilometertelleren skjerm med det første sifferet blinker.

 Vri tenningsbryteren til av-posisjon for å bekrefte og lagre den nye PIN-koden.

 Hint

 Det er ingen standard PIN-kode. PIN-koden er satt til det nødvendige antall kjøperen før motorsykkelen er levert til kunden. Når du endrer PIN, null nummeret til en du kan huske.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha